Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

2 İl müftüsünden Altunkaya'ya ziyaret

NEVŞEHİR 12.11.2020 - 11:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

2 İl müftüsünden Altunkaya'ya ziyaret

Kayseri İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven, Yozgat İl Müftüsü Salih Sezik ve Kayseri İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat, İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
  NEVŞEHİR(MHA) Kayseri İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven, Yozgat İl Müftüsü Salih Sezik ve Kayseri İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat, İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.    Kayseri İl Müftüsü Güven ve Yozgat İl Müftüsü Sezik ile Kayseri İl Müftü Yardımcısı Bolat, İl Müftüsü Altunkaya’yı makamında ziyaret ederek yeni görevinin Nevşehir için hayırlı olması temennisinde bulundular.    Müftü Altunkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek il müftülerine teşekkür etti.    Ziyaret sonrası İl Müftüleri, Nevşehir İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya ile birlikte Ürgüp İlçe Müftülüğüne yeni atanan İsmail Karadavut'u makamında ziyaret ederek yeni görevinin Ürgüp için hayırlı olması temennisinde bulundular. 
Kayseri İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven, Yozgat İl Müftüsü Salih Sezik ve Kayseri İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat, İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kayseri İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven, Yozgat İl Müftüsü Salih Sezik ve Kayseri İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat, İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

 

Kayseri İl Müftüsü Güven ve Yozgat İl Müftüsü Sezik ile Kayseri İl Müftü Yardımcısı Bolat, İl Müftüsü Altunkaya’yı makamında ziyaret ederek yeni görevinin Nevşehir için hayırlı olması temennisinde bulundular. 

 

Müftü Altunkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek il müftülerine teşekkür etti. 

 

Ziyaret sonrası İl Müftüleri, Nevşehir İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya ile birlikte Ürgüp İlçe Müftülüğüne yeni atanan İsmail Karadavut'u makamında ziyaret ederek yeni görevinin Ürgüp için hayırlı olması temennisinde bulundular. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.