Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkücülerin Nevşehirliden bir isteği var!

NEVŞEHİR 03.11.2020 - 13:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ülkücülerin Nevşehirliden bir isteği var!

Nevşehir Ülkü Ocakları mensubu gençler, çevre temizliğine çıkarak vatandaşları yerlere çöp atmamaya davet etti.
  Nevşehir Ülkü Ocakları toplum yararı faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Ocak mensubu gençler hafta sonu “Temizlik İmandandır” sloganı ile önemli bir etkinliğe imza attı.   İlk olarak temizliğe Kapadokya bölgesinde turistlerin yoğunlukta kullandığı açık alanlardan başlayan Ülkücü gençler, gün boyunca, topluma açık ve yoğunlukta kullanılan yerden devam ettiler. Cami çevrelerinde de hummalı bir temizlik yapan gençler, bu konu hakkında farkındalık yaratmak amacıyla da fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaştılar.   Konu hakkında açıklamalarda bulunan Ocak Başkanı Ali Türker ise, Temizliğin imamdan geldiğine dikkat çekerek tüm Nevşehir halkını daha temiz bir doğa için yerlere çöp atmamaya davet etti. 
Nevşehir Ülkü Ocakları mensubu gençler, çevre temizliğine çıkarak vatandaşları yerlere çöp atmamaya davet etti.

 

Nevşehir Ülkü Ocakları toplum yararı faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Ocak mensubu gençler hafta sonu “Temizlik İmandandır” sloganı ile önemli bir etkinliğe imza attı.

 

İlk olarak temizliğe Kapadokya bölgesinde turistlerin yoğunlukta kullandığı açık alanlardan başlayan Ülkücü gençler, gün boyunca, topluma açık ve yoğunlukta kullanılan yerden devam ettiler. Cami çevrelerinde de hummalı bir temizlik yapan gençler, bu konu hakkında farkındalık yaratmak amacıyla da fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaştılar.

 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Ocak Başkanı Ali Türker ise, Temizliğin imamdan geldiğine dikkat çekerek tüm Nevşehir halkını daha temiz bir doğa için yerlere çöp atmamaya davet etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.