Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İl Genel Meclisi üyelerinden bazıları maske kuralını hiçe saydı

SİYASET 02.11.2020 - 19:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İl Genel Meclisi üyelerinden bazıları maske kuralını hiçe saydı

İl Genel Meclisi Kasım ayı olağan toplantısı bugün İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç başkanlığında yapıldı.
  İl Genel Meclisi Kasım ayı olağan toplantısı İl Genel Meclis toplantı salonunda yapıldı. Korona virüs ile mücadele kapsamında maske ve sosyal mesafe kurallarına göre yapılan toplantıda bir çok meclis üyesi maske takmaya özen gösterirken bazı üyelerin ise maskelerini takmamaları dikkatlerden kaçmadı.   Tüm Türkiye’de dışarıda ve kalabalık alanlarda maske takma zorunluluğu varken Nevşehir İl Genel Meclisi toplantısına katılarak maske kurallarını hiçe sayan üyelere tepkiler gelirken vatandaşlar görevlileri İl Genel Meclis üyelerinin de maske takma zorunluluğunu ihlal etmelerinden dolayı idari para cezası verilmesi gerektiğini belirtti.
İl Genel Meclisi Kasım ayı olağan toplantısı bugün İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç başkanlığında yapıldı.

 

İl Genel Meclisi Kasım ayı olağan toplantısı İl Genel Meclis toplantı salonunda yapıldı. Korona virüs ile mücadele kapsamında maske ve sosyal mesafe kurallarına göre yapılan toplantıda bir çok meclis üyesi maske takmaya özen gösterirken bazı üyelerin ise maskelerini takmamaları dikkatlerden kaçmadı.

 

Tüm Türkiye’de dışarıda ve kalabalık alanlarda maske takma zorunluluğu varken Nevşehir İl Genel Meclisi toplantısına katılarak maske kurallarını hiçe sayan üyelere tepkiler gelirken vatandaşlar görevlileri İl Genel Meclis üyelerinin de maske takma zorunluluğunu ihlal etmelerinden dolayı idari para cezası verilmesi gerektiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.