Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Yanar'dan Yiğitarslan'a teşekkür

SİYASET 21.10.2020 - 11:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Yanar'dan Yiğitarslan'a teşekkür

AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, bir ayda rekor üye yapan merkez ilçe başkanına merkez ilçe yönetim kurulu toplantısında teşekkür etti.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, bir ayda rekor üye yapan merkez ilçe başkanına merkez ilçe yönetim kurulu toplantısında teşekkür etti.     Başkan Yanar, "Merkez İlçe Kongremiz sonrası ilçe Teşkilatımızla bir aradayız. Göreve geldikleri günden bu yana durmadan çalışan ve 10 günde AK ailemize 2 bin 173 üye kazandıran başta İlçe Başkanım Ferit Yiğitarslan olmak üzere yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim" dedi.    
AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, bir ayda rekor üye yapan merkez ilçe başkanına merkez ilçe yönetim kurulu toplantısında teşekkür etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, bir ayda rekor üye yapan merkez ilçe başkanına merkez ilçe yönetim kurulu toplantısında teşekkür etti.  

 

Başkan Yanar, "Merkez İlçe Kongremiz sonrası ilçe Teşkilatımızla bir aradayız. Göreve geldikleri günden bu yana durmadan çalışan ve 10 günde AK ailemize 2 bin 173 üye kazandıran başta İlçe Başkanım Ferit Yiğitarslan olmak üzere yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim" dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.