Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Dinç Acıgöl'de idi

SİYASET 14.10.2020 - 12:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Dinç Acıgöl'de idi

İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, Vali İnci Sezer Becel ile birlikte Acıgöl ilçesine bağlı köylerde incelemelerde bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, Vali İnci Sezer Becel ile birlikte Acıgöl ilçesine bağlı köylerde incelemelerde bulundu.     Göreve başladığı günden bu yana halkla bütünleşmeye devam eden Vali İnci Sezer Becel, Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç  ile birlikte Acıgöl İlçemize bağlı Karacaören, Topaç, Ağıllı, Tatlarin, Kozluca ve Yuva Köylerini ziyaret ederek İdarenin yaptığı yatırımları yerinde incelediler.     Vali ziyaretinde köy sakinleriyle de görüşerek istek ve taleplerini dinledi.     Vali Becel ayrıca Karacaören köyünde yapımı tamamlanan taziye evi ile Karacaören İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilere derslerinde başarılar diledi. 
İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, Vali İnci Sezer Becel ile birlikte Acıgöl ilçesine bağlı köylerde incelemelerde bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, Vali İnci Sezer Becel ile birlikte Acıgöl ilçesine bağlı köylerde incelemelerde bulundu.  

 

Göreve başladığı günden bu yana halkla bütünleşmeye devam eden Vali İnci Sezer Becel, Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç  ile birlikte Acıgöl İlçemize bağlı Karacaören, Topaç, Ağıllı, Tatlarin, Kozluca ve Yuva Köylerini ziyaret ederek İdarenin yaptığı yatırımları yerinde incelediler.  

 

Vali ziyaretinde köy sakinleriyle de görüşerek istek ve taleplerini dinledi.  

 

Vali Becel ayrıca Karacaören köyünde yapımı tamamlanan taziye evi ile Karacaören İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilere derslerinde başarılar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.