Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ortahisar belediyesinden 24 adet tablet hediyesi

NEVŞEHİR 05.10.2020 - 12:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ortahisar belediyesinden 24 adet tablet hediyesi

Korona virüs salgını nedeni ile eğitimlerine uzaktan eğitim modeli ile evlerinde devam eden öğrenciler için EBA destek noktaları kurulmaya devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Korona virüs salgını nedeni ile eğitimlerine uzaktan eğitim modeli ile evlerinde devam eden öğrenciler için EBA destek noktaları kurulmaya devam ediyor.    Yeni EBA Destek Noktaları oluşturulması ve mevcut EBA Destek Noktalarının öğrencilere uzaktan eğitim sürecinde yardımcı olması için Ortahisar Belediyesi tarafından EBA Destek Noktalarında kullanılmak üzere; Ortahisar İlkokuluna 5 adet, Şehit Ali Kayaca İmam Hatip Ortaokuluna 4 adet, Ortahisar Fatih İlkokulu ve Ortaokuluna 15 adet olmak üzere toplam 24 adet tablet hediye edildi.   
Korona virüs salgını nedeni ile eğitimlerine uzaktan eğitim modeli ile evlerinde devam eden öğrenciler için EBA destek noktaları kurulmaya devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Korona virüs salgını nedeni ile eğitimlerine uzaktan eğitim modeli ile evlerinde devam eden öğrenciler için EBA destek noktaları kurulmaya devam ediyor. 

 

Yeni EBA Destek Noktaları oluşturulması ve mevcut EBA Destek Noktalarının öğrencilere uzaktan eğitim sürecinde yardımcı olması için Ortahisar Belediyesi tarafından EBA Destek Noktalarında kullanılmak üzere; Ortahisar İlkokuluna 5 adet, Şehit Ali Kayaca İmam Hatip Ortaokuluna 4 adet, Ortahisar Fatih İlkokulu ve Ortaokuluna 15 adet olmak üzere toplam 24 adet tablet hediye edildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.