Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dolmuşa ve ekmeğe zam mı geliyor?

NEVŞEHİR 02.10.2020 - 10:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Dolmuşa ve ekmeğe zam mı geliyor?

Nevşehir'de dolmuş ve ekmek zammının gündemde olduğu bildirildi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de dolmuş ve ekmek zammının gündemde olduğu bildirildi.    Edinilen bilgiye göre; Şehir içi yolcu taşımacılığı yapılan dolmuşlar ve ekmek üretimi yapan fırınların talebi üzerine ekmek ve dolmuş zammının eli kulağında.     Alınan bilgilere göre ekmek zammıyla birlikte halen 1.25 TL den satışa sunulan ekmeğin 1.5 TL'ye, normal dolmuş tarifesinin ise 2.5 TL'den 3 TL'ye çıkarılması gündemde.     Konuyla ilgili zam tekliflerinin durumu bugünlerde belirgin kazanacağı belirtiliyor.    
Nevşehir'de dolmuş ve ekmek zammının gündemde olduğu bildirildi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de dolmuş ve ekmek zammının gündemde olduğu bildirildi. 

 

Edinilen bilgiye göre; Şehir içi yolcu taşımacılığı yapılan dolmuşlar ve ekmek üretimi yapan fırınların talebi üzerine ekmek ve dolmuş zammının eli kulağında.  

 

Alınan bilgilere göre ekmek zammıyla birlikte halen 1.25 TL den satışa sunulan ekmeğin 1.5 TL'ye, normal dolmuş tarifesinin ise 2.5 TL'den 3 TL'ye çıkarılması gündemde.  

 

Konuyla ilgili zam tekliflerinin durumu bugünlerde belirgin kazanacağı belirtiliyor.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.