Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya İl Özel İdareleri ve Belediyeler Birliği meclis toplantısı yapıldı

NEVŞEHİR 11.08.2020 - 11:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kapadokya İl Özel İdareleri ve Belediyeler Birliği meclis toplantısı yapıldı

“Kapadokya İl Özel İdareleri ve Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı”, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel başkanlığında gerçekleştirildi.
  Vali İnci Sezer Becel’in başkanlığındaki toplantıya; Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları Ersan Erkut, Bektaş Demir, İbrahim Yüzer, Kapadokya Belediyeler Birliği meclis üyeleri ile ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.   Valilik konferans salonunda gerçekleşen toplantıda Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Yüzer tarafından sunum eşliğinde bilgi verilirken, plan ve bütçe komisyonu üyelerinin seçimi, 2019 mali yılı kesin hesabının görüşülmesi, 2019 mali yılı faaliyet raporunun görüşülmesi ile gündemdeki diğer konular ele alındı.   Vali Sezer Becel toplantıya katılan tüm katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür etti.   Toplantı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.
“Kapadokya İl Özel İdareleri ve Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı”, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel başkanlığında gerçekleştirildi.

 

Vali İnci Sezer Becel’in başkanlığındaki toplantıya; Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları Ersan Erkut, Bektaş Demir, İbrahim Yüzer, Kapadokya Belediyeler Birliği meclis üyeleri ile ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

 

Valilik konferans salonunda gerçekleşen toplantıda Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Yüzer tarafından sunum eşliğinde bilgi verilirken, plan ve bütçe komisyonu üyelerinin seçimi, 2019 mali yılı kesin hesabının görüşülmesi, 2019 mali yılı faaliyet raporunun görüşülmesi ile gündemdeki diğer konular ele alındı.

 

Vali Sezer Becel toplantıya katılan tüm katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

Toplantı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.