Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TES İl Başkanı Urgenç, Kapadokya Üniversitesi ile Eğitim'de işbirliği protokolü yenilenmiştir

EĞİTİM 08.08.2020 - 12:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

TES İl Başkanı Urgenç, Kapadokya Üniversitesi ile Eğitim'de işbirliği protokolü yenilenmiştir

Türk Eğitim Sen ile Kapadokya Üniversitesi arasında yapılan Eğitimde İş birliği protokolü yenilendi.
  Türk Eğitim Sen ile Kapadokya Üniversitesi arasında yapılan Eğitimde İş birliği protokolü yenilendi.   Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde faaliyet gösteren Vakıf Üniversitesi olan Kapadokya Üniversitesinde Türkiye Eğitim Sen üyelerinin 1. Derece yakınları 10 ek indirim ile eğitim imkânlarından yararlanabileceklerdir. Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ile yaptığı görüşme neticesinde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanarak anlaşmanın detaylarını belirtti. “Türkiye Kamu Sen genel merkezi ile Kapadokya Üniversitesi arasında yapılan eğitimde iş birliği anlaşması ek protokollerle devam etmektedir. Bu kapsamda tüm Türkiye Kamu Sen’e bağlı sendikalar, Türk Eğitim Sen üyelerinin 1. Derece yakınları İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Beşerî Bilimler Fakültesinde 50 bursa ek 10 indirim ile kayıt yapacaklardır. Aşçılık, Çocuk Gelişimi, Mimari Restorasyon, Turist Rehberliği (Örgün Eğitim) ön lisans programlarında ise ek 10 indirimden yararlanabileceklerdir.”
Türk Eğitim Sen ile Kapadokya Üniversitesi arasında yapılan Eğitimde İş birliği protokolü yenilendi.

 

Türk Eğitim Sen ile Kapadokya Üniversitesi arasında yapılan Eğitimde İş birliği protokolü yenilendi.

 

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde faaliyet gösteren Vakıf Üniversitesi olan Kapadokya Üniversitesinde Türkiye Eğitim Sen üyelerinin 1. Derece yakınları 10 ek indirim ile eğitim imkânlarından yararlanabileceklerdir. Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ile yaptığı görüşme neticesinde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanarak anlaşmanın detaylarını belirtti. “Türkiye Kamu Sen genel merkezi ile Kapadokya Üniversitesi arasında yapılan eğitimde iş birliği anlaşması ek protokollerle devam etmektedir. Bu kapsamda tüm Türkiye Kamu Sen’e bağlı sendikalar, Türk Eğitim Sen üyelerinin 1. Derece yakınları İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Beşerî Bilimler Fakültesinde 50 bursa ek 10 indirim ile kayıt yapacaklardır. Aşçılık, Çocuk Gelişimi, Mimari Restorasyon, Turist Rehberliği (Örgün Eğitim) ön lisans programlarında ise ek 10 indirimden yararlanabileceklerdir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.