Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Kaymakamından esnaf ziyaretleri

İLÇELER 17.06.2020 - 10:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir Kaymakamından esnaf ziyaretleri

Gülşehir İlçe Kaymakamı Ahmet Kavanoz, Gülşehir Sanayi Sitesinde faaliyet göstermekte olan esnafları ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir İlçe Kaymakamı Ahmet Kavanoz, Gülşehir Sanayi Sitesinde faaliyet göstermekte olan esnafları ziyaret etti.   Gülşehir İlçe Emniyet Müdür V. Adem Çetin'in de hazır bulunduğu ziyarette İlçe Kaymakamı, Sağlık Bakanlığınca hazırlanan Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde yer alan oto Servis, tamirhaneler ve lastikçilerde alınması gereken önlemlerin uygulamasını işyerlerinde inceledi, İşyeri sahiplerinden tedbirlere uymalarını ve bu sürecin atlatılmasında katkı sağlamalarını istedi. 
Gülşehir İlçe Kaymakamı Ahmet Kavanoz, Gülşehir Sanayi Sitesinde faaliyet göstermekte olan esnafları ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir İlçe Kaymakamı Ahmet Kavanoz, Gülşehir Sanayi Sitesinde faaliyet göstermekte olan esnafları ziyaret etti.

 

Gülşehir İlçe Emniyet Müdür V. Adem Çetin'in de hazır bulunduğu ziyarette İlçe Kaymakamı, Sağlık Bakanlığınca hazırlanan Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde yer alan oto Servis, tamirhaneler ve lastikçilerde alınması gereken önlemlerin uygulamasını işyerlerinde inceledi,

İşyeri sahiplerinden tedbirlere uymalarını ve bu sürecin atlatılmasında katkı sağlamalarını istedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.