Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sofular sulama suyu pompası önüne set yapılıyor

NEVŞEHİR 12.06.2020 - 10:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Sofular sulama suyu pompası önüne set yapılıyor

Nevşehir İl Özel idaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Ürgüp İlçesine bağlı Sofular Köyünde sulama suyu pompası önüne set işlemi çalışması yapıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Özel idaresi Su ve Kanal  Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Ürgüp İlçesine bağlı Sofular Köyünde sulama suyu pompası önüne set işlemi çalışması yapıyor.   Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Yol Yapım Ekipleri, Özel İdare Su Deposu yolunda yol yapım çalışmalarına aralıksız devam etmekte olup, diğer bir ekip Hacıbektaş İlçesine bağlı Hırkatepesidelik Köyünün ulaşımını sağlayan köprünün bakım ve onarımını sürdürüyor.    Yol Yama Ekipleri de Yakatarla - Tuzköy arasında bulunan yolda ve Alacaşar- Balcın yolunda yağış vb. sebeplerle oluşan bozulmaları gideriyor.
Nevşehir İl Özel idaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Ürgüp İlçesine bağlı Sofular Köyünde sulama suyu pompası önüne set işlemi çalışması yapıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Özel idaresi Su ve Kanal  Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Ürgüp İlçesine bağlı Sofular Köyünde sulama suyu pompası önüne set işlemi çalışması yapıyor.

 

Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Yol Yapım Ekipleri, Özel İdare Su Deposu yolunda yol yapım çalışmalarına aralıksız devam etmekte olup, diğer bir ekip Hacıbektaş İlçesine bağlı Hırkatepesidelik Köyünün ulaşımını sağlayan köprünün bakım ve onarımını sürdürüyor. 

 

Yol Yama Ekipleri de Yakatarla - Tuzköy arasında bulunan yolda ve Alacaşar- Balcın yolunda yağış vb. sebeplerle oluşan bozulmaları gideriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.