Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

230 berber, kuaför ve güzellik salonuna malzeme yardımında bulunuldu

NEVŞEHİR 08.06.2020 - 16:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

230 berber, kuaför ve güzellik salonuna malzeme yardımında bulunuldu

Nevşehir Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları İşletmecileri Odası Başkanlığı 230 üyesine Siperlik, maske, kesim pervarı ve havlu yardımında bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları İşletmecileri Odası Başkanlığı 230 üyesine Siperlik, maske, kesim pervarı ve havlu yardımında bulundu.   Oda Başkanı Cengiz Taşhan, Korona virüs salgını nedeniyle 2 ay işyerlerini kapattıktan sonra yeniden faaliyet göstermeye başlayan berber, kuaför ve güzellik salonlarında kullanılmak üzere 5'er adet Siperlik maske, 5'er adet cerrahi maske, 5'er adet tek kullanımlık kesim pervarı ve 5'er adet tek kullanımlık havlunun oda üyelerine ücretsiz olarak dağıtımına başladıklarını söyledi.   Tüm berber, kuaför ve güzellik salonlarında gerekli tüm tedbirlerin alındığını ve vatandaşların gönül rahatlığı içerisinde bu işyerlerinden hizmet alabileceklerini de söyleyen Başkan Cengiz Taşhan,  üyelerin oda başkanlığına başvurarak söz konusu malzemelerini alabileceklerini belirtti.  
Nevşehir Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları İşletmecileri Odası Başkanlığı 230 üyesine Siperlik, maske, kesim pervarı ve havlu yardımında bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları İşletmecileri Odası Başkanlığı 230 üyesine Siperlik, maske, kesim pervarı ve havlu yardımında bulundu.

 

Oda Başkanı Cengiz Taşhan, Korona virüs salgını nedeniyle 2 ay işyerlerini kapattıktan sonra yeniden faaliyet göstermeye başlayan berber, kuaför ve güzellik salonlarında kullanılmak üzere 5'er adet Siperlik maske, 5'er adet cerrahi maske, 5'er adet tek kullanımlık kesim pervarı ve 5'er adet tek kullanımlık havlunun oda üyelerine ücretsiz olarak dağıtımına başladıklarını söyledi.

 

Tüm berber, kuaför ve güzellik salonlarında gerekli tüm tedbirlerin alındığını ve vatandaşların gönül rahatlığı içerisinde bu işyerlerinden hizmet alabileceklerini de söyleyen Başkan Cengiz Taşhan,  üyelerin oda başkanlığına başvurarak söz konusu malzemelerini alabileceklerini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.