Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İlk çelengi koymak yeni müdüre nasip oldu

NEVŞEHİR 20.05.2020 - 11:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İlk çelengi koymak yeni müdüre nasip oldu

Nevşehir belediyesinin yaptığı düzenleme ile yenilenen hükümet konağı önündeki Atatürk alanına ilk çelengi koymak geçtiğimiz hafta makamına oturan Gençlik Spor İl Müdürüne nasip oldu.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir belediyesinin yaptığı düzenleme ile yenilenen hükümet konağı önündeki Atatürk alanına ilk çelengi koymak geçtiğimiz hafta makamına oturan Gençlik Spor İl Müdürüne nasip oldu.   19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının başlangıcı dolayısıyla düzenlenen Çelenk Sunum törenine Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Şube Müdürleri ve Yurt Müdürleri katıldı.   Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı töreni sona erdi.
Nevşehir belediyesinin yaptığı düzenleme ile yenilenen hükümet konağı önündeki Atatürk alanına ilk çelengi koymak geçtiğimiz hafta makamına oturan Gençlik Spor İl Müdürüne nasip oldu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir belediyesinin yaptığı düzenleme ile yenilenen hükümet konağı önündeki Atatürk alanına ilk çelengi koymak geçtiğimiz hafta makamına oturan Gençlik Spor İl Müdürüne nasip oldu.

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının başlangıcı dolayısıyla düzenlenen Çelenk Sunum törenine Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Şube Müdürleri ve Yurt Müdürleri katıldı.

 

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı töreni sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.