Sitenin sağında bir giydirme reklam

19 Mayıs'ta İstiklal ve gençlik marşı okuyacaklar

EĞİTİM 15.05.2020 - 13:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

19 Mayıs'ta İstiklal ve gençlik marşı okuyacaklar

Eğitim-İş Nevşehir İl Temsilciliği Korona virüs salgını nedeniyle 19 Mayıs akşamı Saat 19.19'da balkonlardan İstiklal ve gençlik marşlarıyla günü kutlayacak.
  NEVŞEHİR(MHA) Eğitim-İş Nevşehir İl Temsilciliği Korona virüs salgını nedeniyle 19 Mayıs akşamı Saat 19.19'da balkonlardan İstiklal ve gençlik marşlarıyla günü kutlayacak.   Eğitim-İş İl Temsilcisi İbrahim Demir, "Birleşik Kamu İş Konfederasyonu ve bağlı sendikamızla; 19 Mayıs Atatürk' ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında alanlarda olamasalar da; " 19 Mayıs 2020 Salı günü saat tam da 19.19’da " 81 ilde tüm yurttaşlarımızla beraber evlerimizin pencere balkonlarından ve bulunduğumuz alanlardan büyük bir coşkuyla önce İstiklal Marşımızı ve ellerinde bayraklarıyla Gençlik Marşımızı söylüyoruz" diye konuştu.
Eğitim-İş Nevşehir İl Temsilciliği Korona virüs salgını nedeniyle 19 Mayıs akşamı Saat 19.19'da balkonlardan İstiklal ve gençlik marşlarıyla günü kutlayacak.

 

NEVŞEHİR(MHA) Eğitim-İş Nevşehir İl Temsilciliği Korona virüs salgını nedeniyle 19 Mayıs akşamı Saat 19.19'da balkonlardan İstiklal ve gençlik marşlarıyla günü kutlayacak.

 

Eğitim-İş İl Temsilcisi İbrahim Demir, "Birleşik Kamu İş Konfederasyonu ve bağlı sendikamızla; 19 Mayıs Atatürk' ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında alanlarda olamasalar da; " 19 Mayıs 2020 Salı günü saat tam da 19.19’da " 81 ilde tüm yurttaşlarımızla beraber evlerimizin pencere balkonlarından ve bulunduğumuz alanlardan büyük bir coşkuyla önce İstiklal Marşımızı ve ellerinde bayraklarıyla Gençlik Marşımızı söylüyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.