Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yardım yapmadan muhtarlarınıza danışın

NEVŞEHİR 08.05.2020 - 14:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yardım yapmadan muhtarlarınıza danışın

Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı ramazan ayı içerisinde bulunulduğunu hatırlatarak fakir ve muhtaç ailelere yardım yapmak isteyen hayırseverleri mahalle muhtarları ile irtibata geçmeye davet etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı ramazan ayı içerisinde bulunulduğunu hatırlatarak fakir ve muhtaç ailelere yardım yapmak isteyen hayırseverleri mahalle muhtarları ile irtibata geçmeye davet etti.   Nevşehir’de çok sayıda hayırsever iş adamının fakir ve muhtaç ailelere yardım elini uzatmak niyetinde olduğunu dile getiren Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, bu konuda mahalle muhtarlarının bu tür hayırsever iş adamlarına her zaman en doğru ve en güvenilir bilgiyi verebileceklerini söyledi. Altınışık, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da ramazan ayı öncesinde ve ramazan ayı süresince ilimizdeki çok sayıdaki iş adamımızın ilimizde bulunan yoksul ve yardıma muhtaç ailelere yardım elini uzatmak niyetinde olduğunu biliyoruz. İş adamlarımıza önerimiz bu tür yardımları yapmadan önce mutlaka mahalle muhtarlarımızla bir irtibat kurmalarıdır. Mahalle muhtarımızdan daha iyi o mahallede yardıma gerçekten muhtaç insanı bilebilecek başka bir kimse olamaz. Yardımların yerine ulaşması açısından bu çok önemli” diye konuştu.  
Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı ramazan ayı içerisinde bulunulduğunu hatırlatarak fakir ve muhtaç ailelere yardım yapmak isteyen hayırseverleri mahalle muhtarları ile irtibata geçmeye davet etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı ramazan ayı içerisinde bulunulduğunu hatırlatarak fakir ve muhtaç ailelere yardım yapmak isteyen hayırseverleri mahalle muhtarları ile irtibata geçmeye davet etti.

 


Nevşehir’de çok sayıda hayırsever iş adamının fakir ve muhtaç ailelere yardım elini uzatmak niyetinde olduğunu dile getiren Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, bu konuda mahalle muhtarlarının bu tür hayırsever iş adamlarına her zaman en doğru ve en güvenilir bilgiyi verebileceklerini söyledi.


Altınışık, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da ramazan ayı öncesinde ve ramazan ayı süresince ilimizdeki çok sayıdaki iş adamımızın ilimizde bulunan yoksul ve yardıma muhtaç ailelere yardım elini uzatmak niyetinde olduğunu biliyoruz. İş adamlarımıza önerimiz bu tür yardımları yapmadan önce mutlaka mahalle muhtarlarımızla bir irtibat kurmalarıdır. Mahalle muhtarımızdan daha iyi o mahallede yardıma gerçekten muhtaç insanı bilebilecek başka bir kimse olamaz. Yardımların yerine ulaşması açısından bu çok önemli” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.