Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Eski hastane binasının makus talihi

NEVŞEHİR 04.05.2020 - 10:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Eski hastane binasının makus talihi

Nevşehir’de uzun yıllar özel hastane olarak işlev gören bina harabeye döndü.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de uzun yıllar özel hastane olarak işlev gören bina harabeye döndü. Nevşehir’de ilk kurulan özel hastaneler arasında yerini alan, uzun yıllar Nevşehir halkına özel sağlık hizmeti veren bina faili meçhul kişilerin adeta istilasına uğradı. Sahip çıkanı da olmayınca kendini bilmezlerin iki yılda harabe bir binaya dönüştürdükleri gözlenen bina içler acısı bir hale geldi. Duvarı, Kapısı, Penceresi kırılan ve içerisine girilmeyecek bir görünüm kazanan eski özel hastane binasının sahip çıkılmamaya devam edilmesi durumunda birkaç yıl içerisinde tamamen harap bir hal alacağı aşikar.
Nevşehir’de uzun yıllar özel hastane olarak işlev gören bina harabeye döndü.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de uzun yıllar özel hastane olarak işlev gören bina harabeye döndü.


Nevşehir’de ilk kurulan özel hastaneler arasında yerini alan, uzun yıllar Nevşehir halkına özel sağlık hizmeti veren bina faili meçhul kişilerin adeta istilasına uğradı. Sahip çıkanı da olmayınca kendini bilmezlerin iki yılda harabe bir binaya dönüştürdükleri gözlenen bina içler acısı bir hale geldi.


Duvarı, Kapısı, Penceresi kırılan ve içerisine girilmeyecek bir görünüm kazanan eski özel hastane binasının sahip çıkılmamaya devam edilmesi durumunda birkaç yıl içerisinde tamamen harap bir hal alacağı aşikar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.