Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Melek Arı, vatandaşlara maske dağıttı

GÜNCEL 01.05.2020 - 17:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Melek Arı, vatandaşlara maske dağıttı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın eşi Melek Arı, korona virüs tedbirleri kapsamında vatandaşlara maske dağıttı.
  Belediye Başkanı Rasim Arı’nın eşi Melek Arı, korona virüs ile mücadele kapsamında Nevşehir’de cadde cadde gezerek vatandaşlara maske dağıttı. Melek Arı, vatandaşları önce sosyal mesafe kuralları karşısında uyarırken maske ihtiyacı olan vatandaşlara da maske dağıtması dikkatlerden kaçmadı.   Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın eşi Melek Arı’nın Nevşehir’de cadde cadde gezerek vatandaşlara maske dağıtması ise kamuoyu tarafından büyük takdir kazandı.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın eşi Melek Arı, korona virüs tedbirleri kapsamında vatandaşlara maske dağıttı.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı’nın eşi Melek Arı, korona virüs ile mücadele kapsamında Nevşehir’de cadde cadde gezerek vatandaşlara maske dağıttı. Melek Arı, vatandaşları önce sosyal mesafe kuralları karşısında uyarırken maske ihtiyacı olan vatandaşlara da maske dağıtması dikkatlerden kaçmadı.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın eşi Melek Arı’nın Nevşehir’de cadde cadde gezerek vatandaşlara maske dağıtması ise kamuoyu tarafından büyük takdir kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.