Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Taşkınpaşa köyünde toplu cenaze namazına kim göz yumdu?

İLÇELER 22.04.2020 - 10:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Taşkınpaşa köyünde toplu cenaze namazına kim göz yumdu?

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Taşkınpaşa köyünde cenaze namazının ardından 6 kişinin korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından köy karantinaya alındı.
  Taşkınpaşa köyünde geçtiğimiz günlerde bir kişinin vefat etmesinin ardından korona virüs tedbirler kapsamında cenaze namazına sadece yakın ailesinin katılması gereken cenaze namazına köyün neredeyse tamamı katıldı. Taşkınpaşa köyü duruma müdahale etmek yerine cenaze namazına katılanlara maske ve eldiven dağıttığı iddiaları da gündeme bomba gibi düşerken köy muhtarının cenaze namazına neden toplu katılımın engel olmadığı ise akıllarda soru işareti bıraktı.   Korona virüs tedbirleri kapsamında toplu şekilde cenaze namazının yasaklanmasının ardından Taşkınpaşa muhtarına herhangi bir işlem yapılıp yapılmayacağı ise kamuoyu tarafından merak ediliyor.
Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Taşkınpaşa köyünde cenaze namazının ardından 6 kişinin korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından köy karantinaya alındı.

 

Taşkınpaşa köyünde geçtiğimiz günlerde bir kişinin vefat etmesinin ardından korona virüs tedbirler kapsamında cenaze namazına sadece yakın ailesinin katılması gereken cenaze namazına köyün neredeyse tamamı katıldı. Taşkınpaşa köyü duruma müdahale etmek yerine cenaze namazına katılanlara maske ve eldiven dağıttığı iddiaları da gündeme bomba gibi düşerken köy muhtarının cenaze namazına neden toplu katılımın engel olmadığı ise akıllarda soru işareti bıraktı.

 

Korona virüs tedbirleri kapsamında toplu şekilde cenaze namazının yasaklanmasının ardından Taşkınpaşa muhtarına herhangi bir işlem yapılıp yapılmayacağı ise kamuoyu tarafından merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.