Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir’de imam camide hayır köşesi oluşturdu

NEVŞEHİR 19.04.2020 - 15:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de imam camide hayır köşesi oluşturdu

Bu zor günlerde ihtiyaç sahiplerine destek olmak adına "Vefa Sosyal Destek Grubu" çalışmaları kapsamında, Nevşehir merkez 15 Temmuz Mahallesi'nde bulunan Koparan Camiinde "Hayır Köşesi" kampanyası başlatıldı.
  "İhtiyacı olan alsın, imkânı olan ikram etsin" diyerek, korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında ibadete kapatılan caminin kapılarını ihtiyaç sahiplerine açtılar.   Korona virüs tedbirleri kapsamında işinden olan veya geliri olmayan ailelere yardım amacıyla böyle bir kampanya başlattıklarını söyleyen Koparan Camii İmam Hatibi Ali Subaşı, “cami cemaatimiz başta olmak üzere hayırsever Nevşehir halkımızla ihtiyaç sahibi aileler arasında bir köprü vazifesi görmekten dolayı çok mutluyuz. İl Müftümüz Yakup Öztürk ve TDV Nevşehir Şubesi Mütevelli Heyetimiz başta olmak üzere tüm Nevşehirli hayırsever vatandaşlarımıza vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.   İl Müftülüğümüz ve TDV Nevşehir Şubemiz başta olmak üzere hayırsever vatandaşların vermiş oldukları yardımlarla şimdiye kadar yüzlerce ihtiyaç sahibi aileye ulaştıklarını söyleyen Armağanlar Kur’an kursu öğreticisi Serap Kayaalp, “imamlarımız Valiliğimizin kurmuş olduğu “Vefa Sosyal Destek Gruplarında” sahada 65 yaş üstü, hasta ve ihtiyaç sahibi ailelere hizmet ederken biz de Koparan camii ve Kur’an kursunda görev yapan hocalarımla böyle bir hayır kervanına ortak olmaya karar vererek birlikte böyle bir yola çıktık.” dedi.   “Vefakâr köylülerimize çok teşekkür ediyorum”   Bu süreçte kendini yalnız bırakmayan öğrencilerine ve meslektaşlarına teşekkür eden Kayaalp, “vefakâr köylülerimizin göndermiş oldukları yardım malzemelerini, öğrencilerim ile birlikte paketleyerek camimizde açtığımız hayır köşesinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyoruz. Vermiş oldukları desteklerden dolayı ihtiyaç sahipleri adına vefakâr köylülerimize çok teşekkür ediyorum. Ülke olarak birlik ve beraberlik içinde üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yok. Allah'ın izniyle bu zor günleri geride bırakacağız.” dedi.   Nevşehirli hayırsever vatandaşlarımızın vermiş oldukları desteklerle Koparan Camiinde açılan "Hayır Köşesi" Ramazan boyunca devam edecek.
Bu zor günlerde ihtiyaç sahiplerine destek olmak adına "Vefa Sosyal Destek Grubu" çalışmaları kapsamında, Nevşehir merkez 15 Temmuz Mahallesi'nde bulunan Koparan Camiinde "Hayır Köşesi" kampanyası başlatıldı.

 

"İhtiyacı olan alsın, imkânı olan ikram etsin" diyerek, korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında ibadete kapatılan caminin kapılarını ihtiyaç sahiplerine açtılar.

 

Korona virüs tedbirleri kapsamında işinden olan veya geliri olmayan ailelere yardım amacıyla böyle bir kampanya başlattıklarını söyleyen Koparan Camii İmam Hatibi Ali Subaşı, “cami cemaatimiz başta olmak üzere hayırsever Nevşehir halkımızla ihtiyaç sahibi aileler arasında bir köprü vazifesi görmekten dolayı çok mutluyuz. İl Müftümüz Yakup Öztürk ve TDV Nevşehir Şubesi Mütevelli Heyetimiz başta olmak üzere tüm Nevşehirli hayırsever vatandaşlarımıza vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

 

İl Müftülüğümüz ve TDV Nevşehir Şubemiz başta olmak üzere hayırsever vatandaşların vermiş oldukları yardımlarla şimdiye kadar yüzlerce ihtiyaç sahibi aileye ulaştıklarını söyleyen Armağanlar Kur’an kursu öğreticisi Serap Kayaalp, “imamlarımız Valiliğimizin kurmuş olduğu “Vefa Sosyal Destek Gruplarında” sahada 65 yaş üstü, hasta ve ihtiyaç sahibi ailelere hizmet ederken biz de Koparan camii ve Kur’an kursunda görev yapan hocalarımla böyle bir hayır kervanına ortak olmaya karar vererek birlikte böyle bir yola çıktık.” dedi.

 

“Vefakâr köylülerimize çok teşekkür ediyorum”

 

Bu süreçte kendini yalnız bırakmayan öğrencilerine ve meslektaşlarına teşekkür eden Kayaalp, “vefakâr köylülerimizin göndermiş oldukları yardım malzemelerini, öğrencilerim ile birlikte paketleyerek camimizde açtığımız hayır köşesinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyoruz. Vermiş oldukları desteklerden dolayı ihtiyaç sahipleri adına vefakâr köylülerimize çok teşekkür ediyorum. Ülke olarak birlik ve beraberlik içinde üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yok. Allah'ın izniyle bu zor günleri geride bırakacağız.” dedi.

 

Nevşehirli hayırsever vatandaşlarımızın vermiş oldukları desteklerle Koparan Camiinde açılan "Hayır Köşesi" Ramazan boyunca devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.