Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hain geceyi unutmamak adına

NEVŞEHİR 11.04.2020 - 13:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hain geceyi unutmamak adına

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı hain darbe girişimini unutturmamak ve hep akıllarda kalmasını sağlamak amacıyla bir köşe oluşturdu.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı hain darbe girişimini unutturmamak ve hep akıllarda kalmasını sağlamak amacıyla bir köşe oluşturdu. Birlik Başkanlığı binasında oluşturulan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Köşesinde hain darbe girişiminin önlenmesinde sembol isimlerin başında gelen Ömer Halisdemir’in ve darbe girişiminin önlenmesi için canlarını veren demokrasi şehitlerimizin fotoğrafları da yer aldı. İstiklal marşımızdan “Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak, sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak” ifadelerinin de yer aldığı demokrasi şehitleri köşesi görenlerin dikkatini çekmeyi sürdürüyor.
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı hain darbe girişimini unutturmamak ve hep akıllarda kalmasını sağlamak amacıyla bir köşe oluşturdu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı hain darbe girişimini unutturmamak ve hep akıllarda kalmasını sağlamak amacıyla bir köşe oluşturdu.


Birlik Başkanlığı binasında oluşturulan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Köşesinde hain darbe girişiminin önlenmesinde sembol isimlerin başında gelen Ömer Halisdemir’in ve darbe girişiminin önlenmesi için canlarını veren demokrasi şehitlerimizin fotoğrafları da yer aldı.


İstiklal marşımızdan “Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak, sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak” ifadelerinin de yer aldığı demokrasi şehitleri köşesi görenlerin dikkatini çekmeyi sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.