Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Kaya’dan kandil mesajı

GÜNCEL 21.03.2020 - 12:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Kaya’dan kandil mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, Miraç kandili kutlama mesajı yayınladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, Miraç kandili kutlama mesajı yayınladı.   Kaya, “Toplumumuzda mukaddes gün ve gecelerin çok büyük önemi vardır. Miraç gecesi de onlardan biridir. Üç aylarda Regaip Kandiliyle başlayan mübarek geceler birçok hikmet, sır ve bereketi içinde barındıran Miraç Kandili ile devam eder. Yardıma muhtaçlara el uzatma, destek olma ve paylaşım bu mübarek aylarda ve gecelerde daha da ayrı bir önem kazanır. Bu aylarda akrabalık ve komşuluk ilişkilerimizi yeniden gözden geçirmeli, toplum huzurunun ve kaynaşmasının sağlanmasına yönelik adımlar atmalıyız. Gelenek ve göreneklerine bağlı Manavgat halkım da böylesine günleri çok önemsemekte, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik adına en güzel paylaşımları yaşamaktadır. Mübarek Miraç Kandilinin tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasın diliyorum. Bu özel gecede edilecek olan duaların ve yapılacak ibadetlerin Allah katında kabulünü diliyor, tüm hemşerilerimizin kandilini en içten duygularımla kutluyorum” dedi.  
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, Miraç kandili kutlama mesajı yayınladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, Miraç kandili kutlama mesajı yayınladı.

 

Kaya, “Toplumumuzda mukaddes gün ve gecelerin çok büyük önemi vardır. Miraç gecesi de onlardan biridir. Üç aylarda Regaip Kandiliyle başlayan mübarek geceler birçok hikmet, sır ve bereketi içinde barındıran Miraç Kandili ile devam eder. Yardıma muhtaçlara el uzatma, destek olma ve paylaşım bu mübarek aylarda ve gecelerde daha da ayrı bir önem kazanır. Bu aylarda akrabalık ve komşuluk ilişkilerimizi yeniden gözden geçirmeli, toplum huzurunun ve kaynaşmasının sağlanmasına yönelik adımlar atmalıyız. Gelenek ve göreneklerine bağlı Manavgat halkım da böylesine günleri çok önemsemekte, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik adına en güzel paylaşımları yaşamaktadır. Mübarek Miraç Kandilinin tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasın diliyorum. Bu özel gecede edilecek olan duaların ve yapılacak ibadetlerin Allah katında kabulünü diliyor, tüm hemşerilerimizin kandilini en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.