Sitenin sağında bir giydirme reklam

ASKF’den 'Milletimizin Başı Sağ olsun' pankartı

NEVŞEHİR 03.03.2020 - 10:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

ASKF’den 'Milletimizin Başı Sağ olsun' pankartı

Mübarek Regaip kandili gecesi İdlib’te Türk Silahlı Kuvvetlerine Suriye rejim güçlerince yapılan hain saldırıya tepkiler dinmek bilmiyor.
NEVŞEHİR(MHA) Mübarek Regaip kandili gecesi İdlib’te Türk Silahlı Kuvvetlerine Suriye rejim güçlerince yapılan hain saldırıya tepkiler dinmek bilmiyor.   34 Askerimizin Şehit olduğu saldırıyı kınayanlar arasında Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Nevşehir Genel Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri de vardı. Futbol il temsilcisi M. Tolga Karaca’nın da yer aldığı tepki etkinliğinde Pankart açarak söz konusu saldırıya duyulan tepkiyi dillendiren ASKF Genel Başkanı Mustafa Avcı ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin yanında Nevşehir’de birçok amatör lig müsabakasında da pankartlarla hain, eli kanlı Esed ve saldırılar kınandı.
Mübarek Regaip kandili gecesi İdlib’te Türk Silahlı Kuvvetlerine Suriye rejim güçlerince yapılan hain saldırıya tepkiler dinmek bilmiyor.

NEVŞEHİR(MHA) Mübarek Regaip kandili gecesi İdlib’te Türk Silahlı Kuvvetlerine Suriye rejim güçlerince yapılan hain saldırıya tepkiler dinmek bilmiyor.

 

34 Askerimizin Şehit olduğu saldırıyı kınayanlar arasında Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Nevşehir Genel Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri de vardı. Futbol il temsilcisi M. Tolga Karaca’nın da yer aldığı tepki etkinliğinde Pankart açarak söz konusu saldırıya duyulan tepkiyi dillendiren ASKF Genel Başkanı Mustafa Avcı ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin yanında Nevşehir’de birçok amatör lig müsabakasında da pankartlarla hain, eli kanlı Esed ve saldırılar kınandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.