Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Belediyespor 3 puanı 3 golle aldı

SPOR 19.01.2020 - 16:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor 3 puanı 3 golle aldı

TFF 3.Lig 3.Grup müsabakasında Nevşehir Belediyespor, Karadeniz temsilcisi Pazarspor’u kendi saha ve seyircisi önünde 3-1 mağlup etti.
  TFF 3.Lig 3.Grup müsabakasında Nevşehir Belediyespor, Karadeniz temsilcisi Pazarspor’u kendi saha ve seyircisi önünde 3-1 mağlup etti.   TFF 3.Lig 3.Grup maçında Nevşehir Belediyespor Gazi Stadyumunda Pazarspor ile karşılaştı. Maçın ilk yarısında üstün bir oyun sergileyen Nevşehir Belediyespor 11.dakika Emre Gemici ve 20.dakikada Muhammed Emin Kurt’un kaydettiği goller ile maçta 2-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra maçı adeta tek kale oynayan Nevşehir Belediyespor yakaladığı gol fırsatlarından yararlanamayınca maçta ilk yarı 2-0 sona erdi.  Maçın ikinci yarısında Pazarspor etkili bir oyun sergilerken Pazarspor maçın 75.dakikasında Can Muhammed Vural’ın kaydettiği gol ile maçta durumu 2-1 yaptı. Bu dakikadan sonra Pazarspor gol için Nevşehir Belediyespor kalesine yüklenirken Nevşehir Belediyespor kontra ataklarla rakip kalede gol aradı. Maçın uzatma dakikalarında Nevşehir Belediyespor Oktay Gümüş’ün kaydettiği gol ile maçta 3-1 öne geçerken maçta başka gol olmayınca maçta Nevşehir Belediyespor’un 3-1 üstünlüğü sona erdi.   Nevşehir Belediyespor –Pazarspor karşılaşmasını, AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın’ın yanı sıra yaklaşık 2 bin taraftar takip etti.
TFF 3.Lig 3.Grup müsabakasında Nevşehir Belediyespor, Karadeniz temsilcisi Pazarspor’u kendi saha ve seyircisi önünde 3-1 mağlup etti.

 

TFF 3.Lig 3.Grup müsabakasında Nevşehir Belediyespor, Karadeniz temsilcisi Pazarspor’u kendi saha ve seyircisi önünde 3-1 mağlup etti.

 

TFF 3.Lig 3.Grup maçında Nevşehir Belediyespor Gazi Stadyumunda Pazarspor ile karşılaştı. Maçın ilk yarısında üstün bir oyun sergileyen Nevşehir Belediyespor 11.dakika Emre Gemici ve 20.dakikada Muhammed Emin Kurt’un kaydettiği goller ile maçta 2-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra maçı adeta tek kale oynayan Nevşehir Belediyespor yakaladığı gol fırsatlarından yararlanamayınca maçta ilk yarı 2-0 sona erdi.  Maçın ikinci yarısında Pazarspor etkili bir oyun sergilerken Pazarspor maçın 75.dakikasında Can Muhammed Vural’ın kaydettiği gol ile maçta durumu 2-1 yaptı. Bu dakikadan sonra Pazarspor gol için Nevşehir Belediyespor kalesine yüklenirken Nevşehir Belediyespor kontra ataklarla rakip kalede gol aradı. Maçın uzatma dakikalarında Nevşehir Belediyespor Oktay Gümüş’ün kaydettiği gol ile maçta 3-1 öne geçerken maçta başka gol olmayınca maçta Nevşehir Belediyespor’un 3-1 üstünlüğü sona erdi.

 

Nevşehir Belediyespor –Pazarspor karşılaşmasını, AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın’ın yanı sıra yaklaşık 2 bin taraftar takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.