Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

2020 yılının ilk bursluluk sınavı Kardelen Kolejinden

EĞİTİM 04.01.2020 - 15:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

2020 yılının ilk bursluluk sınavı Kardelen Kolejinden

Kardelen Koleji, her yıl gerçekleştirdiği Bursluluk Sınavı ile öğrencilerin başarı düzeylerini görmelerini ve eğitimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyor.
  Kardelen Koleji, her yıl gerçekleştirdiği Bursluluk Sınavı ile öğrencilerin başarı düzeylerini görmelerini ve eğitimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Kardelen Eğitim Kurumları son yıllarda büyük bir ciddiyet ve hassasiyetle yürütülen Bursluluk Sınavları ile 2020 yılının da ilk bursluluk sınavını yapmış oldu.   Çağdaş ve kaliteli eğitimin Nevşehir’deki adresi Kardelen Koleji 4.sınıflar Kardelen Koleji Bursluluk Sınavı yapıldı. Öğrenciler sınav heyecanını yaşarken öğrenci velileri de dışarıda büyük bir heyecan içerisinde çocuklarının yapılan sınavda başarılı bir sonuç almasını bekledi. Sınav süresince çocuklarını bekleyen veliler için yemekhane ve konferans salonu, spor salonu ve eğlence merkezini hazırlayan Kardelen Koleji ayrıca çeşitli ikramlarda da bulundu.   Uzman kadrosu ve velilerinin de desteğiyle tüm sınavlarda en başarılı okul olarak kaliteden ödün vermeden yola devam eden Kardelen Koleji bursluluk sınavları tarihleri ise şu şekildedir;   6,7. Sınıflar 5 Ocak 2020 Pazar Saat: 10.00   8. Sınıflar 11 Ocak 2020 Cumartesi Saat: 14.00   9,10, 11. Sınıflar 11 Ocak 2020 Cumartesi Saat: 10.00 Sınav başvuruları online olarak http://kardelenkoleji.k12.tr/ adresinden yapılacaktır.   - Öğrenciler sınavlara yalnızca belirtilen sınav saatlerinde katılabileceklerdir.   - Sınavlarda başarılı olan öğrencilere 100’e kadar burs imkanı sağlanacaktır.   - Sınav saatinden 30 dk önce öğrenci kimlik kartı veya nüfus cüzdanı ile birlikte Kardelen Koleji Kampüsünde hazır bulunulması yeterlidir.   - Sınavlar ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir.   - Sınav sonuçları veli cep telefonlarına mesaj yoluyla bildirilecektir.  
Kardelen Koleji, her yıl gerçekleştirdiği Bursluluk Sınavı ile öğrencilerin başarı düzeylerini görmelerini ve eğitimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

 

Kardelen Koleji, her yıl gerçekleştirdiği Bursluluk Sınavı ile öğrencilerin başarı düzeylerini görmelerini ve eğitimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Kardelen Eğitim Kurumları son yıllarda büyük bir ciddiyet ve hassasiyetle yürütülen Bursluluk Sınavları ile 2020 yılının da ilk bursluluk sınavını yapmış oldu.

 

Çağdaş ve kaliteli eğitimin Nevşehir’deki adresi Kardelen Koleji 4.sınıflar Kardelen Koleji Bursluluk Sınavı yapıldı. Öğrenciler sınav heyecanını yaşarken öğrenci velileri de dışarıda büyük bir heyecan içerisinde çocuklarının yapılan sınavda başarılı bir sonuç almasını bekledi. Sınav süresince çocuklarını bekleyen veliler için yemekhane ve konferans salonu, spor salonu ve eğlence merkezini hazırlayan Kardelen Koleji ayrıca çeşitli ikramlarda da bulundu.

 

Uzman kadrosu ve velilerinin de desteğiyle tüm sınavlarda en başarılı okul olarak kaliteden ödün vermeden yola devam eden Kardelen Koleji bursluluk sınavları tarihleri ise şu şekildedir;

 

6,7. Sınıflar 5 Ocak 2020 Pazar Saat: 10.00

 

8. Sınıflar 11 Ocak 2020 Cumartesi Saat: 14.00

 

9,10, 11. Sınıflar 11 Ocak 2020 Cumartesi Saat: 10.00 Sınav başvuruları online olarak http://kardelenkoleji.k12.tr/ adresinden yapılacaktır.

 

- Öğrenciler sınavlara yalnızca belirtilen sınav saatlerinde katılabileceklerdir.

 

- Sınavlarda başarılı olan öğrencilere 100’e kadar burs imkanı sağlanacaktır.

 

- Sınav saatinden 30 dk önce öğrenci kimlik kartı veya nüfus cüzdanı ile birlikte Kardelen Koleji Kampüsünde hazır bulunulması yeterlidir.

 

- Sınavlar ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir.

 

- Sınav sonuçları veli cep telefonlarına mesaj yoluyla bildirilecektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.