Sitenin sağında bir giydirme reklam

Filenin Sultanları doludizgin

SPOR 02.01.2020 - 16:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Filenin Sultanları doludizgin

Nevşehir'in lider eğitim kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde voleybol coşkusu
Nevşehir'in lider eğitim kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde voleybol coşkusu.   Okul sporları genç kız müsabakaları grup maçlarında rakibini 3-1 gibi net bir skorla geçen Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi sporcuları, gruptan lider olarak çıkmanın coşkusunu yaşadı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "Akademik alanda olduğu kadar sosyal alanlarda da tüm branşlarda katılmış olduğumuz tüm müsabakalarda zirveyi hedefleyen bir kurum olarak geride kalan genç kız voleybol grup müsabakalarının ardından grup 1.si olarak bir üst tura çıkmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Elde edilen bu başarı neticesinde tüm sporcu öğrencilerimi ve takım antrenörlerimi en kalbi duygularla kutluyorum." dedi.  
Nevşehir'in lider eğitim kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde voleybol coşkusu

Nevşehir'in lider eğitim kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde voleybol coşkusu.

 

Okul sporları genç kız müsabakaları grup maçlarında rakibini 3-1 gibi net bir skorla geçen Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi sporcuları, gruptan lider olarak çıkmanın coşkusunu yaşadı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "Akademik alanda olduğu kadar sosyal alanlarda da tüm branşlarda katılmış olduğumuz tüm müsabakalarda zirveyi hedefleyen bir kurum olarak geride kalan genç kız voleybol grup müsabakalarının ardından grup 1.si olarak bir üst tura çıkmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Elde edilen bu başarı neticesinde tüm sporcu öğrencilerimi ve takım antrenörlerimi en kalbi duygularla kutluyorum." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.