Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Demir, 'Yeni yılda 2023 vizyonu doğrultusunda hedeflerimiz var'

EĞİTİM 01.01.2020 - 11:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Demir, 'Yeni yılda 2023 vizyonu doğrultusunda hedeflerimiz var'

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, yeni yıl mesajında 2023 vizyonu doğrultusunda yeni yılda yeni hedeflere ulaşmanın çabası içerisinde olacaklarını belirtti.
NEVŞEHİR(MHA) İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, yeni yıl mesajında 2023 vizyonu doğrultusunda yeni yılda yeni hedeflere ulaşmanın çabası içerisinde olacaklarını belirtti.   Demir, “Bir yılı daha geride bıraktığımız şu günlerde ümitlerimiz ve beklentilerimiz yenilenirken, Nevşehir Millî Eğitim Müdürlüğü olarak taşıdığımız sorumluluğun bilinciyle, samimi ve gayretli bir şekilde görevimizi yerine getirmeye devam edeceğiz. 2023 Eğitim Vizyonu ışığında yeni yılda da kendimize yepyeni hedefler koyuyoruz. İlimiz ve ülkemiz için duygu ve düşüncelerimizi tazeliyor, azim ve kararlılığımızı daha da artırarak 'Mutlu Çocuklar, Güçlü Türkiye' ilkesinde ilerliyoruz. Bu duygu düşüncelerle karşıladığımız 2020 yılının öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize, tüm eğitim çalışanlarımıza, ülkemize, milletimize ve insanlığa sağlık, mutluluk, başarı, kardeşlik, huzur ve esenlikler getirmesini diliyorum” diye konuştu.
İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, yeni yıl mesajında 2023 vizyonu doğrultusunda yeni yılda yeni hedeflere ulaşmanın çabası içerisinde olacaklarını belirtti.

NEVŞEHİR(MHA) İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, yeni yıl mesajında 2023 vizyonu doğrultusunda yeni yılda yeni hedeflere ulaşmanın çabası içerisinde olacaklarını belirtti.

 

Demir, “Bir yılı daha geride bıraktığımız şu günlerde ümitlerimiz ve beklentilerimiz yenilenirken, Nevşehir Millî Eğitim Müdürlüğü olarak taşıdığımız sorumluluğun bilinciyle, samimi ve gayretli bir şekilde görevimizi yerine getirmeye devam edeceğiz. 2023 Eğitim Vizyonu ışığında yeni yılda da kendimize yepyeni hedefler koyuyoruz. İlimiz ve ülkemiz için duygu ve düşüncelerimizi tazeliyor, azim ve kararlılığımızı daha da artırarak 'Mutlu Çocuklar, Güçlü Türkiye' ilkesinde ilerliyoruz. Bu duygu düşüncelerle karşıladığımız 2020 yılının öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize, tüm eğitim çalışanlarımıza, ülkemize, milletimize ve insanlığa sağlık, mutluluk, başarı, kardeşlik, huzur ve esenlikler getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.