Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Belediyespor profesyonel, yöneticiler amatör

SPOR 30.12.2019 - 21:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor profesyonel, yöneticiler amatör

TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz her ne kadar profesyonel ligde mücadele etse de bir takım yöneticilerin halen amatör olması dikkatlerden kaçmıyor.
  TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz her ne kadar profesyonel ligde mücadele etse de bir takım yöneticilerin halen amatör olması dikkatlerden kaçmıyor.   TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor Nevşehir’i profesyonel ligde temsil etse de bir takım yöneticilerin amatörce davranması takımında profesyonelce değil amatörce yönetildiğinin adeta bir göstergesi oluyor.   Nitekim Nevşehir Belediyespor’un resmi bir internet sitesi bulunmazken takımın anlık fotoğraflarını çeken bir fotoğrafçının da bulunmaması antrenmanların cep telefonu fotoğrafı olması kaçınılmaz oluyor. Tüm bunların yanı sıra Nevşehir Belediyespor Kulüp Basın sözcüsünün de basın yayın kuruluşlarına yapmış olacağı açıklamaları mail yoluyla ulaştırmak yerine bir twetter fenomeni edasıyla açıklamaları burada yayınlaması ancak bu kadar amatörlük olur dedirtti.     Nevşehir Belediyespor’a açık çağrı   Nevşehir Belediyespor takımı nasıl ki profesyonel ligde mücadele ediyorsa yönetimin de bir amatör takımını değil de profesyonel lig takımını yönettiklerini ne zaman öğrenecekler doğrusu merak ediliyor.   Şimdi Nevşehir Belediyespor Kulüp yönetimine soruyoruz;   Nevşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Muhammed Fevzi Aygün’ün basın sözcülüğü twetter için mi geçerli?   Yine aynı basın sözcüsünün Nevşehir’de sadece bir haber sitesine mi haber yaptırmak için görevli?   Unutmada hatırlatalım istedik;    Nevşehir Belediyespor kimsenin egosunu tatmin edeceği şov yapacağı bir yer değildir...
TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz her ne kadar profesyonel ligde mücadele etse de bir takım yöneticilerin halen amatör olması dikkatlerden kaçmıyor.

 

TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz her ne kadar profesyonel ligde mücadele etse de bir takım yöneticilerin halen amatör olması dikkatlerden kaçmıyor.

 

TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor Nevşehir’i profesyonel ligde temsil etse de bir takım yöneticilerin amatörce davranması takımında profesyonelce değil amatörce yönetildiğinin adeta bir göstergesi oluyor.

 

Nitekim Nevşehir Belediyespor’un resmi bir internet sitesi bulunmazken takımın anlık fotoğraflarını çeken bir fotoğrafçının da bulunmaması antrenmanların cep telefonu fotoğrafı olması kaçınılmaz oluyor. Tüm bunların yanı sıra Nevşehir Belediyespor Kulüp Basın sözcüsünün de basın yayın kuruluşlarına yapmış olacağı açıklamaları mail yoluyla ulaştırmak yerine bir twetter fenomeni edasıyla açıklamaları burada yayınlaması ancak bu kadar amatörlük olur dedirtti.

 

 

Nevşehir Belediyespor’a açık çağrı

 

Nevşehir Belediyespor takımı nasıl ki profesyonel ligde mücadele ediyorsa yönetimin de bir amatör takımını değil de profesyonel lig takımını yönettiklerini ne zaman öğrenecekler doğrusu merak ediliyor.

 

Şimdi Nevşehir Belediyespor Kulüp yönetimine soruyoruz;

 

Nevşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Muhammed Fevzi Aygün’ün basın sözcülüğü twetter için mi geçerli?

 

Yine aynı basın sözcüsünün Nevşehir’de sadece bir haber sitesine mi haber yaptırmak için görevli?

 

Unutmada hatırlatalım istedik; 

 

Nevşehir Belediyespor kimsenin egosunu tatmin edeceği şov yapacağı bir yer değildir...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.