Sitenin sağında bir giydirme reklam

GÖRBİR Rapido kursu Şubat’ta tamamlanacak

NEVŞEHİR 25.12.2019 - 11:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

GÖRBİR Rapido kursu Şubat’ta tamamlanacak

Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğinde 02 Aralık tarihinde başlayan rapido kursu Şubat ayında tamamlanacak.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğinde 02 Aralık tarihinde başlayan rapido kursu Şubat ayında tamamlanacak.   Usta öğretici Ayşe Hamleci’nin önderliğinde başlayan ve 15 kursiyerin katıldığı kurs derneğin Nejdet Ersan Parkı içerisindeki binasında yapılıyor.   Şubat ayında tamamlanacak olan kursta kursiyerlerin öncelikle kağıt üzerinde rapido süsleme sanatını öğrendiklerini belirten Usta öğretici Ayşe Hamleci kağıt üzerinde yapılan çalışmanın ardından kursiyerlerin çok yakın bir zamanda çanak üzerinde süsleme çalışmasına geçeceklerini belirtti.
Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğinde 02 Aralık tarihinde başlayan rapido kursu Şubat ayında tamamlanacak.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğinde 02 Aralık tarihinde başlayan rapido kursu Şubat ayında tamamlanacak.

 

Usta öğretici Ayşe Hamleci’nin önderliğinde başlayan ve 15 kursiyerin katıldığı kurs derneğin Nejdet Ersan Parkı içerisindeki binasında yapılıyor.

 

Şubat ayında tamamlanacak olan kursta kursiyerlerin öncelikle kağıt üzerinde rapido süsleme sanatını öğrendiklerini belirten Usta öğretici Ayşe Hamleci kağıt üzerinde yapılan çalışmanın ardından kursiyerlerin çok yakın bir zamanda çanak üzerinde süsleme çalışmasına geçeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.