Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Mesleki müdahale teknik ve taktikleri geliştirme eğitimi verildi

NEVŞEHİR 24.12.2019 - 13:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Mesleki müdahale teknik ve taktikleri geliştirme eğitimi verildi

Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevinde görevli personellere mesleki teknik ve taktikleri semineri verildi.
  NEVŞEHİR(MHA) Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları Personeli Ankara Eğitim Merkezinden eğitici olarak görevlendirilen Halil Taner Uçar; Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda görevli 19 personele çağdaş eğitim anlayışı kapsamında uluslararası standartlara uygun zor kullanma, mesleki teknik ve taktikleri ile hareket kısıtlayıcı araçların kullanımı ve görevin gerektirdiği bilgi, beceri ve davranışların kazanımları  amaçları doğrultusunda Mesleki Müdahale Teknik ve Taktikleri eğitim semineri verildi. Mesleki Müdahale Teknik ve Taktikleri eğitim semineri sonunda Eğitmen Halil Taner Uçar'a kurum personeline vermiş olduğu nitelikli katkılarından dolayı çini tabak hediye edildi.
Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevinde görevli personellere mesleki teknik ve taktikleri semineri verildi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları Personeli Ankara Eğitim Merkezinden eğitici olarak görevlendirilen Halil Taner Uçar; Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda görevli 19 personele çağdaş eğitim anlayışı kapsamında uluslararası standartlara uygun zor kullanma, mesleki teknik ve taktikleri ile hareket kısıtlayıcı araçların kullanımı ve görevin gerektirdiği bilgi, beceri ve davranışların kazanımları  amaçları doğrultusunda Mesleki Müdahale Teknik ve Taktikleri eğitim semineri verildi.


Mesleki Müdahale Teknik ve Taktikleri eğitim semineri sonunda Eğitmen Halil Taner Uçar'a kurum personeline vermiş olduğu nitelikli katkılarından dolayı çini tabak hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.