Sitenin sağında bir giydirme reklam

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Koçak, Vali Aktaş'ı ziyaret etti

NEVŞEHİR 18.12.2019 - 15:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Koçak, Vali Aktaş'ı ziyaret etti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Aksaray Ziraat Odası Başkanı ve beraberinde Nevşehir Ziraat Odası Başkanını makamında kabul etti.
  Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ve beraberinde Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Mahmut Çalışkaner’in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini ifade eden Vali Aktaş, Ziraat Odalarının çalışmaları hakkında bilgiler aldı ve çalışmalarında başarılar diledi.   Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ise kendilerini kabullerinden dolayı Vali Aktaş’a teşekkürlerini iletti.   Bir süre sohbetin ardında ziyaret sona erdi.   Ziyarete; Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak katılırken, Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Mahmut Çalışkaner de eşlik etti
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Aksaray Ziraat Odası Başkanı ve beraberinde Nevşehir Ziraat Odası Başkanını makamında kabul etti.

 

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ve beraberinde Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Mahmut Çalışkaner’in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini ifade eden Vali Aktaş, Ziraat Odalarının çalışmaları hakkında bilgiler aldı ve çalışmalarında başarılar diledi.

 

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ise kendilerini kabullerinden dolayı Vali Aktaş’a teşekkürlerini iletti.

 

Bir süre sohbetin ardında ziyaret sona erdi.

 

Ziyarete; Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak katılırken, Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Mahmut Çalışkaner de eşlik etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.