Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelenli öğrenciler kitap fuarında

EĞİTİM 10.12.2019 - 14:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelenli öğrenciler kitap fuarında

Nevşehir’in lider eğitim kurumu Kardelen Koleji öğrencileri kitap fuarını ziyaret etti.
  Nevşehir’in lider eğitim kurumu Kardelen Koleji öğrencileri kitap fuarını ziyaret etti.   Kardelen Koleji Ortaokulunda oluşturulan proje kapsamında, öğrencilerin heyecan ve merakla bekledikleri ayın sınıfı değerlendirmeleri yapıldı. Saygısız konuşmadan kaçınma, derse gecikmeme, derse hazırlık ve katılım, sınıf içerisinde sıra ve panoların tertip-düzeni, argo kelime kullanımından kaçınma ve son olarak ayın değerine uygun davranışlar gösterme, ayın sınıfını seçmede en çok dikkat edilen kriterler oluyor. Bu kriterleri taşıyıp ayın değerine uygun davranış sergileyen öğrenciler  Alışveriş Merkezinde açılan kitap fuarına götürüldü. Fuarda öğrenciler her türlü kitapları görme imkanına sahip oldu. Kardelenli öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde ilgi ve yaşlarına uygun kitap stantlarını gezerek bilgi ve hayal dünyalarına yatırım yaptılar. Yazarlarla söyleşi etkinlikleri, atölye çalışmaları ve imzalı kitap alma fırsatı yaşayan öğrencilerimiz, kitaplarla dolu bir gün geçirdi.  
Nevşehir’in lider eğitim kurumu Kardelen Koleji öğrencileri kitap fuarını ziyaret etti.

 

Nevşehir’in lider eğitim kurumu Kardelen Koleji öğrencileri kitap fuarını ziyaret etti.

 

Kardelen Koleji Ortaokulunda oluşturulan proje kapsamında, öğrencilerin heyecan ve merakla bekledikleri ayın sınıfı değerlendirmeleri yapıldı. Saygısız konuşmadan kaçınma, derse gecikmeme, derse hazırlık ve katılım, sınıf içerisinde sıra ve panoların tertip-düzeni, argo kelime kullanımından kaçınma ve son olarak ayın değerine uygun davranışlar gösterme, ayın sınıfını seçmede en çok dikkat edilen kriterler oluyor. Bu kriterleri taşıyıp ayın değerine uygun davranış sergileyen öğrenciler  Alışveriş Merkezinde açılan kitap fuarına götürüldü. Fuarda öğrenciler her türlü kitapları görme imkanına sahip oldu. Kardelenli öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde ilgi ve yaşlarına uygun kitap stantlarını gezerek bilgi ve hayal dünyalarına yatırım yaptılar. Yazarlarla söyleşi etkinlikleri, atölye çalışmaları ve imzalı kitap alma fırsatı yaşayan öğrencilerimiz, kitaplarla dolu bir gün geçirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.