Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İZDES heyet üyeleri, Vali Aktaş’ı ziyaret etti

NEVŞEHİR 06.12.2019 - 15:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İZDES heyet üyeleri, Vali Aktaş’ı ziyaret etti

İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan İzleme ve Değerlendirme Sistemi (İZDES) Projesi kapsamında, İZDES Üyelerinden oluşan heyet, Nevşehir Valiliğine ziyarette bulundu.
    Nevşehir'de  İzleme ve Değerlendirme Sistemi (İZDES) projesi kapsamında İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce’nin başkanlığında yapılacak inceleme ve çalışmalar öncesi İZDES Üyelerinden oluşan heyet, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a bilgilendirme ziyaretinde bulundu.   Heyet üyeleri Nevşehir’de yapılacak çalışmalarla ilgili Vali Aktaş’a bilgiler vererek, kendilerini kabullerinden dolayı teşekkür ettiler.   Vali İlhami Aktaş, İzleme ve Değerlendirme Sistemi (İZDES) heyetini Nevşehir’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini ifade ederek, çalışmalarında başarılar diledi.   Ziyarete; Strateji Geliştirme Başkanlığı İçişleri Uzmanı Gökhan Yediren, Emniyet Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Daire Başkanı 1. Sınıf Emniyet Müdürü Kadir Yılmaz, Jandarma Genel Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı Şube Müdürü Jandarma Albay Binali Doğan, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Daire Başkanı Mustafa Esin, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Muhammet Selami Yazıcı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Levent Kepçeli ve İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Yusuf İzzet Karaman katıldı.
İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan İzleme ve Değerlendirme Sistemi (İZDES) Projesi kapsamında, İZDES Üyelerinden oluşan heyet, Nevşehir Valiliğine ziyarette bulundu.

 

 

Nevşehir'de  İzleme ve Değerlendirme Sistemi (İZDES) projesi kapsamında İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce’nin başkanlığında yapılacak inceleme ve çalışmalar öncesi İZDES Üyelerinden oluşan heyet, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a bilgilendirme ziyaretinde bulundu.

 

Heyet üyeleri Nevşehir’de yapılacak çalışmalarla ilgili Vali Aktaş’a bilgiler vererek, kendilerini kabullerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

Vali İlhami Aktaş, İzleme ve Değerlendirme Sistemi (İZDES) heyetini Nevşehir’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini ifade ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

Ziyarete; Strateji Geliştirme Başkanlığı İçişleri Uzmanı Gökhan Yediren, Emniyet Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Daire Başkanı 1. Sınıf Emniyet Müdürü Kadir Yılmaz, Jandarma Genel Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı Şube Müdürü Jandarma Albay Binali Doğan, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Daire Başkanı Mustafa Esin, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Muhammet Selami Yazıcı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Levent Kepçeli ve İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Yusuf İzzet Karaman katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.