Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya İl Özel İdareleri ve Belediye Birliği toplantısı yapıldı

NEVŞEHİR 22.11.2019 - 14:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kapadokya İl Özel İdareleri ve Belediye Birliği toplantısı yapıldı

Kapadokya İl Özel İdareleri ve Belediyeler Birliği Meclis toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında yapıldı.
  Valilik Konferans salonunda gerçekleşen toplantıda; Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Yüzer tarafından 2020 yılı gelir–gider bütçesinin sunum eşliğinde bilgi verilmesi ile gündemdeki konular ele alındı ve dilek temennilerin ardından toplantı sona erdi.   Vali Aktaş, toplantıya katılan tüm katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür etti.   Vali İlhami Aktaş’ın başkanlığındaki toplantıya; Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları Ersan Erkut ile İbrahim Yüzer, Kapadokya Belediyeler Birliği Meclis Üyeleri ve ilçe/belde belediye başkanları katıldı.
Kapadokya İl Özel İdareleri ve Belediyeler Birliği Meclis toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında yapıldı.

 

Valilik Konferans salonunda gerçekleşen toplantıda; Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Yüzer tarafından 2020 yılı gelir–gider bütçesinin sunum eşliğinde bilgi verilmesi ile gündemdeki konular ele alındı ve dilek temennilerin ardından toplantı sona erdi.

 

Vali Aktaş, toplantıya katılan tüm katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

Vali İlhami Aktaş’ın başkanlığındaki toplantıya; Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları Ersan Erkut ile İbrahim Yüzer, Kapadokya Belediyeler Birliği Meclis Üyeleri ve ilçe/belde belediye başkanları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.