Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti Nevşehir heyeti, TBMM’de grup toplantısına katıldı

SİYASET 30.10.2019 - 16:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Parti Nevşehir heyeti, TBMM’de grup toplantısına katıldı

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında AK Parti Gençlik ve Kadın Kolları, TBMM’de AK Parti’nin haftalık grup toplantısına katıldı.
  AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında AK Parti Gençlik ve Kadın Kolları TBMM’de AK Parti grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı dinledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasında sık sık sloganlar atan AK Parti Nevşehir heyeti daha sonra ise günün anısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğraf çekindiler.   AK Parti Nevşehir heyetine AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe'de eşlik ederken milletvekili Açıkgöz açıklamasında, "Haftalık olağan grup toplantımız için Gazi TBMM’ye teşrif eden Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’ın her zamanki coşkuyla, muhabbetle ‪her daim birlik ve beraberlik içerisinde yanında duran AK Parti heyetimize teşekkür ederiz" dedi. 
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında AK Parti Gençlik ve Kadın Kolları, TBMM’de AK Parti’nin haftalık grup toplantısına katıldı.

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında AK Parti Gençlik ve Kadın Kolları TBMM’de AK Parti grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı dinledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasında sık sık sloganlar atan AK Parti Nevşehir heyeti daha sonra ise günün anısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğraf çekindiler.

 

AK Parti Nevşehir heyetine AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe'de eşlik ederken milletvekili Açıkgöz açıklamasında, "Haftalık olağan grup toplantımız için Gazi TBMM’ye teşrif eden Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’ın her zamanki coşkuyla, muhabbetle ‪her daim birlik ve beraberlik içerisinde yanında duran AK Parti heyetimize teşekkür ederiz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.