Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Eski çöp bidonları tarih oluyor

NEVŞEHİR 30.10.2019 - 13:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Eski çöp bidonları tarih oluyor

Kalaba Belediyesi tarafından başlatılan “Daha Temiz Bir Kalaba” kampanyası kapsamında Çöp Konteynerlerinin dağıtımı planlanan şekilde yapıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Kalaba Belediyesi tarafından başlatılan “Daha Temiz Bir Kalaba” kampanyası kapsamında Çöp Konteynerlerinin dağıtımı planlanan şekilde yapıldı.   Belediye Başkanı Erdal Yorgancı, eski varil çöp bidonlarının tamamen kaldırılacağını belirterek, ”Temizlik İşlerimizin Konteynır dağıtımlarını sürdürüyor. Beldemizi daha temiz ve yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışmalarımızı gece-gündüz demeden yapıyoruz. Göreve başladığımız günden itibaren ise 250 adet çöp konteyneri dağıtıldı” dedi.
Kalaba Belediyesi tarafından başlatılan “Daha Temiz Bir Kalaba” kampanyası kapsamında Çöp Konteynerlerinin dağıtımı planlanan şekilde yapıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kalaba Belediyesi tarafından başlatılan “Daha Temiz Bir Kalaba” kampanyası kapsamında Çöp Konteynerlerinin dağıtımı planlanan şekilde yapıldı.

 

Belediye Başkanı Erdal Yorgancı, eski varil çöp bidonlarının tamamen kaldırılacağını belirterek, ”Temizlik İşlerimizin Konteynır dağıtımlarını sürdürüyor. Beldemizi daha temiz ve yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışmalarımızı gece-gündüz demeden yapıyoruz. Göreve başladığımız günden itibaren ise 250 adet çöp konteyneri dağıtıldı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.