Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir'de su arızasının giderilmesi için çalışmalar sürüyor

NEVŞEHİR 28.10.2019 - 17:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir'de su arızasının giderilmesi için çalışmalar sürüyor

Nevşehir’in Ürgüp yolu üzerinde bulunan içe suyu ana isale hattında meydana gelen arızanın giderilmesi için belediye ekipleri yoğun bir çaba sarf ediyor.
  Nevşehir’in Güzelyurt Mahallesi ve 15 Temmuz Mahallelerine içme suyu sağlayan ana isale hattında oluşan arıza dolayısıyla yaşanan su kesintisinin giderilmesi için Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Gece saatlerinden itibaren söz konusu arızanın giderilmesi için çaba sarf eden belediye ekiplerinin çalışmasını tamamlaması ile birlikte arızadan kaynaklı su kesintisinden etkilenen bölgelere yeniden su verilmeye başlanacağı bildirildi.   Ürgüp Yolu üzerinde bulunan içme suyu ana isale hattında yaşanan arızadan dolayı Güzelyurt Mahallesi ve 15 Temmuz Mahallesi’nin bazı bölgelerinde bir süredir su kesintisi yaşanıyor.
Nevşehir’in Ürgüp yolu üzerinde bulunan içe suyu ana isale hattında meydana gelen arızanın giderilmesi için belediye ekipleri yoğun bir çaba sarf ediyor.

 

Nevşehir’in Güzelyurt Mahallesi ve 15 Temmuz Mahallelerine içme suyu sağlayan ana isale hattında oluşan arıza dolayısıyla yaşanan su kesintisinin giderilmesi için Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Gece saatlerinden itibaren söz konusu arızanın giderilmesi için çaba sarf eden belediye ekiplerinin çalışmasını tamamlaması ile birlikte arızadan kaynaklı su kesintisinden etkilenen bölgelere yeniden su verilmeye başlanacağı bildirildi.

 

Ürgüp Yolu üzerinde bulunan içme suyu ana isale hattında yaşanan arızadan dolayı Güzelyurt Mahallesi ve 15 Temmuz Mahallesi’nin bazı bölgelerinde bir süredir su kesintisi yaşanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.