Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Güneş gençleri dinledi

NEVŞEHİR 26.10.2019 - 11:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Güneş gençleri dinledi

Türkiye’nin en genç belediye başkanlarından, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, kasabalı gençleri dinledi.
  NEVŞEHİR(MHA) Türkiye’nin en genç belediye başkanlarından, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, kasabalı gençleri dinledi.   Kasabalı gençlerle bir araya gelen Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, “Kasabamız gençleriyle bir araya geldik. Sohbet edip, bir sonraki buluşmamızın tarihini belirleyip, güzel projeler üzerinde istişarelerde bulunduk. Bizlerin davetine icabet eden gençlerimize, organizasyon için muhtarımız ve Yusuf hocamıza teşekkür ederim. Her şey daha güzel Karapınar ve geleceğimiz gençlerimiz için” paylaşımında bulundu.
Türkiye’nin en genç belediye başkanlarından, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, kasabalı gençleri dinledi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye’nin en genç belediye başkanlarından, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, kasabalı gençleri dinledi.

 

Kasabalı gençlerle bir araya gelen Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, “Kasabamız gençleriyle bir araya geldik. Sohbet edip, bir sonraki buluşmamızın tarihini belirleyip, güzel projeler üzerinde istişarelerde bulunduk. Bizlerin davetine icabet eden gençlerimize, organizasyon için muhtarımız ve Yusuf hocamıza teşekkür ederim. Her şey daha güzel Karapınar ve geleceğimiz gençlerimiz için” paylaşımında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.