Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

160 Rus Gazeteci Kapadokya’ya geliyor

GÜNCEL 24.10.2019 - 19:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

160 Rus Gazeteci Kapadokya’ya geliyor

Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde 85 ülkede görev yapan 160 Rus Gazeteci Kapadokya bölgesine geliyor.
  Küresel Gazeteciler Konseyi tarafından Türkiye’de misafir edilecek olan 85 ülkeden 160 Rus Gazeteci, Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya Bölgesine, Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanlığının misafiri olarak geliyor.   Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanı Muammer Başer açıklamasında dünyanın çeşitli ülkelerinde görev yapan ve Rusça bilen 160 gazeteciyi Kapadokya’da misafir ediyoruz dedi. Başer, “ Küresel Gazeteciler Konseyi olarak ülkemize gelen 85 ülkede görev yapan ve Rusça bilen 160 gazeteciyi bizlerde Kapadokya’da misafir ediyoruz. 85 ülkede görev yapan gazetecilerin bölgemiz ziyareti sonrasında görev yaptıkları ülkelerde Kapadokya bölgemizi tanıtacak olan gazeteci meslektaşlarımız bölge turizmine de büyük katkı sağlayacaklar” dedi.   26 Ekim Cumartesi günü Kapadokya bölgesine gelecek olan Rus Gazeteciler, Kapadokya’da dünyaın tek yeraltı müzesi olan ve Avanos ilçesinde bulunan Güray Müze’nin yanı sıra Göreme Açık Hava Müzesi’ni ve Uçhisar kalesini ziyaret edecek.  Öğle yemeğinde Uçhisar Yaşar Baba Resturantta yiyecek olan konuk gazeteciler daha sonra ise Konya’ya hareket edecek.
Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde 85 ülkede görev yapan 160 Rus Gazeteci Kapadokya bölgesine geliyor.

 

Küresel Gazeteciler Konseyi tarafından Türkiye’de misafir edilecek olan 85 ülkeden 160 Rus Gazeteci, Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya Bölgesine, Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanlığının misafiri olarak geliyor.

 

Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanı Muammer Başer açıklamasında dünyanın çeşitli ülkelerinde görev yapan ve Rusça bilen 160 gazeteciyi Kapadokya’da misafir ediyoruz dedi. Başer, “ Küresel Gazeteciler Konseyi olarak ülkemize gelen 85 ülkede görev yapan ve Rusça bilen 160 gazeteciyi bizlerde Kapadokya’da misafir ediyoruz. 85 ülkede görev yapan gazetecilerin bölgemiz ziyareti sonrasında görev yaptıkları ülkelerde Kapadokya bölgemizi tanıtacak olan gazeteci meslektaşlarımız bölge turizmine de büyük katkı sağlayacaklar” dedi.

 

26 Ekim Cumartesi günü Kapadokya bölgesine gelecek olan Rus Gazeteciler, Kapadokya’da dünyaın tek yeraltı müzesi olan ve Avanos ilçesinde bulunan Güray Müze’nin yanı sıra Göreme Açık Hava Müzesi’ni ve Uçhisar kalesini ziyaret edecek.  Öğle yemeğinde Uçhisar Yaşar Baba Resturantta yiyecek olan konuk gazeteciler daha sonra ise Konya’ya hareket edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.