Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acılı aile, ‘Başka Yaseminler solmasın’

GÜNCEL 19.10.2019 - 11:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Acılı aile, ‘Başka Yaseminler solmasın’

Nevşehir’de 15 Ekim Salı günü meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 23 yaşındaki Yasemin Gül’ün acılı ailesinin sözleri yürekleri burktu.
  Zübeyde Hanım Caddesinde karşıdan karşıya geçmeye çalışırken 06 DR 8304 plakalı otomobilin çarpması sonrası hayatını kaybeden Yasemin Gül’ün ailesi ve yakınlarının sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar yürekleri burktu.   Trafik kazasında hayatını kaybeden Yasemin Gül’ün ailesi ve yakınları ise sosyal medya hesaplarından kaza anının görüntülerini paylaşırken yaptıkları paylaşımda ise “Yaseminler Solmasın” dedi. Yasemin Gül ve yakınları sosyal medya hesaplarından, “Hayatı’nın baharındaki kızımız Yasemin Gül’ü kendini bilmez bir alkollü trafik magandası tarafından trafik kurallarına uymayarak ve aşırı hız yaparak gencecik kız evladımızı çarpıp kaçarak ölüme terk edip bir bağ evine sığınıp, oğluna suçunu yüklemek isteyip, kendi oğlunun da hayatını karartmaya kalkan bir vicdansız baba, gencecik fidanımızı hayattan koparmıştır. Buradan tüm vicdanı olan herkese ve yüce adalete sesleniyorum; Suçlular cezasız kalmasın, gereken en büyük cezayı alsınlar. Başka anne, babalar gözyaşlarına boğulmasın, Yaseminler Solmasın” sözlerini paylaştılar.
Nevşehir’de 15 Ekim Salı günü meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 23 yaşındaki Yasemin Gül’ün acılı ailesinin sözleri yürekleri burktu.

 

Zübeyde Hanım Caddesinde karşıdan karşıya geçmeye çalışırken 06 DR 8304 plakalı otomobilin çarpması sonrası hayatını kaybeden Yasemin Gül’ün ailesi ve yakınlarının sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar yürekleri burktu.

 

Trafik kazasında hayatını kaybeden Yasemin Gül’ün ailesi ve yakınları ise sosyal medya hesaplarından kaza anının görüntülerini paylaşırken yaptıkları paylaşımda ise “Yaseminler Solmasın” dedi. Yasemin Gül ve yakınları sosyal medya hesaplarından, “Hayatı’nın baharındaki kızımız Yasemin Gül’ü kendini bilmez bir alkollü trafik magandası tarafından trafik kurallarına uymayarak ve aşırı hız yaparak gencecik kız evladımızı çarpıp kaçarak ölüme terk edip bir bağ evine sığınıp, oğluna suçunu yüklemek isteyip, kendi oğlunun da hayatını karartmaya kalkan bir vicdansız baba, gencecik fidanımızı hayattan koparmıştır. Buradan tüm vicdanı olan herkese ve yüce adalete sesleniyorum; Suçlular cezasız kalmasın, gereken en büyük cezayı alsınlar. Başka anne, babalar gözyaşlarına boğulmasın, Yaseminler Solmasın” sözlerini paylaştılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.