Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHA’ya teşekkür plaketi

NEVŞEHİR 19.10.2019 - 11:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

MHA’ya teşekkür plaketi

2011 Yılından bu yana yerel gazete, internet sitesi ve radyolara günlük haber servisi yapan Manşet Haber Ajansına ASKF ve Futbol İl Temsilciliğince teşekkür plaketi verildi.
  NEVŞEHİR(MHA) 2011 Yılından bu yana yerel gazete, internet sitesi ve radyolara günlük haber servisi yapan Manşet Haber Ajansına ASKF ve Futbol İl Temsilciliğince teşekkür plaketi verildi.   Nevşehir’deki spor etkinliklerinin kamuoyuna duyurulması aşamasında imkanlar doğrultusunda her zaman spor etkinliklerini haberleriyle şehre duyuran Ajansın Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü, Gazeteci Ali Çamur, duyarlılıklarından dolayı ASKF Başkanı Mustafa Avcı ve Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karacaya teşekkür ederken, bundan sonraki süreçte de amatör spor faaliyetlerini takip etmeye ve kamuoyuna duyurulması aşamasında görev üstlenmeye devam edeceklerini belirtti.
2011 Yılından bu yana yerel gazete, internet sitesi ve radyolara günlük haber servisi yapan Manşet Haber Ajansına ASKF ve Futbol İl Temsilciliğince teşekkür plaketi verildi.

 

NEVŞEHİR(MHA) 2011 Yılından bu yana yerel gazete, internet sitesi ve radyolara günlük haber servisi yapan Manşet Haber Ajansına ASKF ve Futbol İl Temsilciliğince teşekkür plaketi verildi.

 

Nevşehir’deki spor etkinliklerinin kamuoyuna duyurulması aşamasında imkanlar doğrultusunda her zaman spor etkinliklerini haberleriyle şehre duyuran Ajansın Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü, Gazeteci Ali Çamur, duyarlılıklarından dolayı ASKF Başkanı Mustafa Avcı ve Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karacaya teşekkür ederken, bundan sonraki süreçte de amatör spor faaliyetlerini takip etmeye ve kamuoyuna duyurulması aşamasında görev üstlenmeye devam edeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.