Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sadabad parkı artık daha temiz

İLÇELER 11.10.2019 - 12:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Sadabad parkı artık daha temiz

Gülşehir belediye başkanlığı ilçenin en önemli mesire alanı durumundaki Sadabad Parkının temizliğine büyük bir özen gösteriyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir belediye başkanlığı ilçenin en önemli mesire alanı durumundaki Sadabad Parkının temizliğine büyük bir özen gösteriyor.   Geçtiğimiz yıllarda bakımsızlığı, nahoş görüntüleri ile sık sık gündeme gelen Sadabad parkının halka daha iyi koşullarda, daha temiz bir şekilde hizmet verebilmesi için yoğun bir çaba sarf ediyor.   İş-Kur’dan Gülşehir Belediyesine tahsis edilen bayan personellerin de katkısı ile artık park geçtiğimiz yıllara oranla daha temiz ve daha iyi koşullarda halka hizmet veriyor.  
Gülşehir belediye başkanlığı ilçenin en önemli mesire alanı durumundaki Sadabad Parkının temizliğine büyük bir özen gösteriyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir belediye başkanlığı ilçenin en önemli mesire alanı durumundaki Sadabad Parkının temizliğine büyük bir özen gösteriyor.

 

Geçtiğimiz yıllarda bakımsızlığı, nahoş görüntüleri ile sık sık gündeme gelen Sadabad parkının halka daha iyi koşullarda, daha temiz bir şekilde hizmet verebilmesi için yoğun bir çaba sarf ediyor.

 

İş-Kur’dan Gülşehir Belediyesine tahsis edilen bayan personellerin de katkısı ile artık park geçtiğimiz yıllara oranla daha temiz ve daha iyi koşullarda halka hizmet veriyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.