Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bina sorunu üçüncü başkanı da yer mi?

NEVŞEHİR 23.09.2019 - 12:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Bina sorunu üçüncü başkanı da yer mi?

Nevşehir Ziraat Odasında yeni hizmet binası muamması sürüyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ziraat Odasında yeni hizmet binası muamması sürüyor.   Eski başkanlardan Hüseyin Altınışık döneminde başlatılan, Salih Çelikbaş döneminde devam ettirilen yeni hizmet binası muamması inşaatı tamamlanan yeni binanın belediyenin bu binaya ihtiyaç duyması nedeniyle bir başka boyut kazanmıştı.   Belediyenin Nevşehir Ziraat Odası Başkanlığına yeni bir hizmet binası kazandıracağının açıklanmasının ardından geçen sürede konuyla ilgili bir gelişme kamuoyuna yansımadı. Ya da mevcut oda başkanı Mahmut Çalışkaner konuya dair ser verip, sır vermemeyi sürdürüyor.   Belediyle ile yapılan anlaşma doğrultusunda mevcut oda başkanlığı ve yanında bulunan ve yine odaya ait olan binalar kentsel dönüşüm çerçevesinde belediyeye devredilecekti.
Nevşehir Ziraat Odasında yeni hizmet binası muamması sürüyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ziraat Odasında yeni hizmet binası muamması sürüyor.

 

Eski başkanlardan Hüseyin Altınışık döneminde başlatılan, Salih Çelikbaş döneminde devam ettirilen yeni hizmet binası muamması inşaatı tamamlanan yeni binanın belediyenin bu binaya ihtiyaç duyması nedeniyle bir başka boyut kazanmıştı.

 

Belediyenin Nevşehir Ziraat Odası Başkanlığına yeni bir hizmet binası kazandıracağının açıklanmasının ardından geçen sürede konuyla ilgili bir gelişme kamuoyuna yansımadı. Ya da mevcut oda başkanı Mahmut Çalışkaner konuya dair ser verip, sır vermemeyi sürdürüyor.

 

Belediyle ile yapılan anlaşma doğrultusunda mevcut oda başkanlığı ve yanında bulunan ve yine odaya ait olan binalar kentsel dönüşüm çerçevesinde belediyeye devredilecekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.