Sitenin sağında bir giydirme reklam

İş Adamı Karataş, Nevşehir – Batum arası ekonomik köprü oluşturuyor

NEVŞEHİR 16.09.2019 - 16:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İş Adamı Karataş, Nevşehir – Batum arası ekonomik köprü oluşturuyor

Nevşehir’in tanınmış iş adamlarından Hüsamettin Karataş, Gürcistan’ın başkenti Batum’da inşa ettiği alışveriş merkezi sayesinde Nevşehir – Batum arasında ekonomik işbirliği oluşturuyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in tanınmış iş adamlarından Hüsamettin Karataş, Gürcistan’ın başkenti Batum’da inşa ettiği alışveriş merkezi sayesinde Nevşehir – Batum arasında ekonomik işbirliği oluşturuyor.   38 bin metre karelik alanda inşa edilen ve yakın zamanda hizmete girecek olan Alışveriş Merkezinde mağazalar, güzellik merkezleri, bowling salonu, ofisler, 5 yıldızlı otel gibi sosyal üniteler yer alıyor.   Önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek olan Alışveriş merkeziyle birlikte Gürcistan ve Türkiye arasında bir işbirliğinin de söz konusu olacağını kaydeden İş Adamı Hüsamettin Karataş, açılışı yapılacak olan tesiste çok sayıda Türk Vatandaşının da istihdam imkanı bulacağına dikkat çekti.
Nevşehir’in tanınmış iş adamlarından Hüsamettin Karataş, Gürcistan’ın başkenti Batum’da inşa ettiği alışveriş merkezi sayesinde Nevşehir – Batum arasında ekonomik işbirliği oluşturuyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in tanınmış iş adamlarından Hüsamettin Karataş, Gürcistan’ın başkenti Batum’da inşa ettiği alışveriş merkezi sayesinde Nevşehir – Batum arasında ekonomik işbirliği oluşturuyor.

 

38 bin metre karelik alanda inşa edilen ve yakın zamanda hizmete girecek olan Alışveriş Merkezinde mağazalar, güzellik merkezleri, bowling salonu, ofisler, 5 yıldızlı otel gibi sosyal üniteler yer alıyor.

 

Önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek olan Alışveriş merkeziyle birlikte Gürcistan ve Türkiye arasında bir işbirliğinin de söz konusu olacağını kaydeden İş Adamı Hüsamettin Karataş, açılışı yapılacak olan tesiste çok sayıda Türk Vatandaşının da istihdam imkanı bulacağına dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.