Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kardelen’e eTwinning Ulusal Kalite etiketi ödülü

EĞİTİM 11.09.2019 - 17:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen’e eTwinning Ulusal Kalite etiketi ödülü

Çeyrek asırlık tecrübesiyle Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji eTwinning Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.
  Kardelen Ortaokulu olarak yürüttüğümüz “Say it for eTwinning Day…” ve “E-FEST” isimli eTwinning projelerinde yaptığımız çalışmalar, Ulusal Destek Servisi (UDS) tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.   eTwinning Türkiye faaliyetleri Avrupa’da okul ortaklıklarının kurulması, bilişim teknolojilerinin eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması, yenilikçi öğretim yöntem ve tekniklerinin Avrupa’da öğretmenler arası paylaşımının sağlanması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojilerini ve yabancı dili kullanma becerilerinin artırılması amaçlarını taşır.   Ulusal Kalite Etiketi, çok iyi niteliklere sahip eTwinning projelerine sahip öğretmenlere verilir ve projenin kendi ülkelerinde belirli bir kalite seviyesine ulaşmış olduğunu gösterir. Kardelen Koleji’nin bu ödülü almasına katkı sağlayan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz. Her zaman dediğimiz gibi “Gerçek Başarı Kardelenle Gelir”
Çeyrek asırlık tecrübesiyle Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji eTwinning Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

 

Kardelen Ortaokulu olarak yürüttüğümüz “Say it for eTwinning Day…” ve “E-FEST” isimli eTwinning projelerinde yaptığımız çalışmalar, Ulusal Destek Servisi (UDS) tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

 

eTwinning Türkiye faaliyetleri Avrupa’da okul ortaklıklarının kurulması, bilişim teknolojilerinin eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması, yenilikçi öğretim yöntem ve tekniklerinin Avrupa’da öğretmenler arası paylaşımının sağlanması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojilerini ve yabancı dili kullanma becerilerinin artırılması amaçlarını taşır.

 

Ulusal Kalite Etiketi, çok iyi niteliklere sahip eTwinning projelerine sahip öğretmenlere verilir ve projenin kendi ülkelerinde belirli bir kalite seviyesine ulaşmış olduğunu gösterir. Kardelen Koleji’nin bu ödülü almasına katkı sağlayan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz. Her zaman dediğimiz gibi “Gerçek Başarı Kardelenle Gelir”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.