Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hacıbektaş artık arıtılmış su içecek

İLÇELER 11.09.2019 - 14:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hacıbektaş artık arıtılmış su içecek

Yaklaşık bir haftadır içme suyu arıtma tesisi çalışan Hacıbektaş’ta halk artık arıtılmış su içecek.
  NEVŞEHİR(MHA) Yaklaşık bir haftadır içme suyu arıtma tesisi çalışan Hacıbektaş’ta halk artık arıtılmış su içecek.   Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, “Hacıbektaş içme suyu paket arıtma tesisi 7 gündür arıtmaya başlamış olup, bizzat benim bulunduğum saatte yapılan analizlerde arıtılmamış su ve arıtılmış su değerleri çok ciddi oranda farklı çıkmıştır. Artık biz Hacıbektaş halkı olarak gönül rahatlığıyla arıtılmış sularımızı kullanmanın mutluluğu yaşayabiliriz. Hacıbektaş’ımıza hayırlı olsun. Analiz sonuçları periyodik olarak Hacıbektaş Belediyesi resmi sayfalarından yayınlanacak” dedi.  
Yaklaşık bir haftadır içme suyu arıtma tesisi çalışan Hacıbektaş’ta halk artık arıtılmış su içecek.

 

NEVŞEHİR(MHA) Yaklaşık bir haftadır içme suyu arıtma tesisi çalışan Hacıbektaş’ta halk artık arıtılmış su içecek.

 

Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, “Hacıbektaş içme suyu paket arıtma tesisi 7 gündür arıtmaya başlamış olup, bizzat benim bulunduğum saatte yapılan analizlerde arıtılmamış su ve arıtılmış su değerleri çok ciddi oranda farklı çıkmıştır. Artık biz Hacıbektaş halkı olarak gönül rahatlığıyla arıtılmış sularımızı kullanmanın mutluluğu yaşayabiliriz. Hacıbektaş’ımıza hayırlı olsun. Analiz sonuçları periyodik olarak Hacıbektaş Belediyesi resmi sayfalarından yayınlanacak” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.