Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Boğazköyü genç muhtarıyla el ele

NEVŞEHİR 03.09.2019 - 11:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Boğazköyü genç muhtarıyla el ele

Nevşehir merkeze bağlı Boğaz köyünde genç muhtar İbrahim Taşdemir ile el ele sorunlarını bir bir çözmeye devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir merkeze bağlı Boğaz köyünde genç muhtar İbrahim Taşdemir ile el ele sorunlarını bir bir çözmeye devam ediyor.   Geçtiğimiz günlerde köy halkının da yardımlarıyla yapılan taziye evinin ardından bu kez 70 günde tamamlanan ve hizmete açılmayı bekleyen sağlık ocağı da köy halkına şifa dağıtmaya hazırlanıyor.   İnşaat masrafları tamamen kendisi tarafından karşılanan, H. Derviş Taşdemir’in isminin verildiği sağlık Ocağının en kısa sürede hizmet vermeye başlayacağını söyleyen Muhtar İbrahim Taşdemir, göreve seçildiği ilk günden itibaren desteklerini esirgemeyen köy halkına ve hayırseverlere de teşekkür etti.
Nevşehir merkeze bağlı Boğaz köyünde genç muhtar İbrahim Taşdemir ile el ele sorunlarını bir bir çözmeye devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir merkeze bağlı Boğaz köyünde genç muhtar İbrahim Taşdemir ile el ele sorunlarını bir bir çözmeye devam ediyor.

 

Geçtiğimiz günlerde köy halkının da yardımlarıyla yapılan taziye evinin ardından bu kez 70 günde tamamlanan ve hizmete açılmayı bekleyen sağlık ocağı da köy halkına şifa dağıtmaya hazırlanıyor.

 

İnşaat masrafları tamamen kendisi tarafından karşılanan, H. Derviş Taşdemir’in isminin verildiği sağlık Ocağının en kısa sürede hizmet vermeye başlayacağını söyleyen Muhtar İbrahim Taşdemir, göreve seçildiği ilk günden itibaren desteklerini esirgemeyen köy halkına ve hayırseverlere de teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.