Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hacıbektaş Savcı ve Hakimleri, Vali Aktaş’ı ziyaret etti

NEVŞEHİR 29.08.2019 - 13:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hacıbektaş Savcı ve Hakimleri, Vali Aktaş’ı ziyaret etti

Nevşehir’e bağlı Hacıbektaş İlçesi Cumhuriyet Savcısı İlhami Çelik ile beraberindeki heyet, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a ziyarette bulundular.
  Vali İlhami Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, savcı ve hâkimlere teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.   Hacıbektaş Cumhuriyet Savcısı Çelik, kendilerini ve beraberindeki heyeti kabullerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, İlçedeki çalışmalar hakkında bilgiler verdi ve Vali Aktaş’a teşekkürlerini iletti.   Gerçekleşen ziyarete: Hacıbektaş Cumhuriyet Savcısı Uğur Çelik, Cumhuriyet Savcısı Anıl Öztemel, Hâkim Ayşe Hande Sezer ve Hâkim Mert Yayla katıldı.
Nevşehir’e bağlı Hacıbektaş İlçesi Cumhuriyet Savcısı İlhami Çelik ile beraberindeki heyet, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a ziyarette bulundular.

 

Vali İlhami Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, savcı ve hâkimlere teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

 

Hacıbektaş Cumhuriyet Savcısı Çelik, kendilerini ve beraberindeki heyeti kabullerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, İlçedeki çalışmalar hakkında bilgiler verdi ve Vali Aktaş’a teşekkürlerini iletti.

 

Gerçekleşen ziyarete: Hacıbektaş Cumhuriyet Savcısı Uğur Çelik, Cumhuriyet Savcısı Anıl Öztemel, Hâkim Ayşe Hande Sezer ve Hâkim Mert Yayla katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.