Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Baro Kadın Hakları komisyonu kadına şiddeti kınadı

NEVŞEHİR 28.08.2019 - 11:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Baro Kadın Hakları komisyonu kadına şiddeti kınadı

Geçtiğimiz günlerde kızının gözleri önünde eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut cinayetine bir kınamada Nevşehir Barosu Kadın Hakları Komisyonundan geldi.
  NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz günlerde kızının gözleri önünde eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut cinayetine bir kınamada Nevşehir Barosu Kadın Hakları Komisyonundan geldi.   Konuya ilişkin açıklamada; “Kızının gözü önünde eski eşi tarafından bıçaklanarak hayattan, kızından ve sevdiklerinden koparılan emine bulut ile bir kez daha parçalandı yüreklerimiz. Annenin ”Ölmek istemiyorum” yakarışları ve kızının “ne olur ölme anne” çığlıkları arasında birkaç dakikada yaşanan bu elim cinayet, korunamayan bir kadının daha kederini yükledi hepimizin omuzlarına. Nevşehir barosu olarak Emine Bulut’un tüm sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyoruz, Kadın cinayetlerine karşı sessiz kalmayacağımızı, davanın takipçisi olacağımıza kamuoyuna bildiririz” denildi.
Geçtiğimiz günlerde kızının gözleri önünde eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut cinayetine bir kınamada Nevşehir Barosu Kadın Hakları Komisyonundan geldi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz günlerde kızının gözleri önünde eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut cinayetine bir kınamada Nevşehir Barosu Kadın Hakları Komisyonundan geldi.

 

Konuya ilişkin açıklamada; “Kızının gözü önünde eski eşi tarafından bıçaklanarak hayattan, kızından ve sevdiklerinden koparılan emine bulut ile bir kez daha parçalandı yüreklerimiz. Annenin ”Ölmek istemiyorum” yakarışları ve kızının “ne olur ölme anne” çığlıkları arasında birkaç dakikada yaşanan bu elim cinayet, korunamayan bir kadının daha kederini yükledi hepimizin omuzlarına. Nevşehir barosu olarak Emine Bulut’un tüm sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyoruz, Kadın cinayetlerine karşı sessiz kalmayacağımızı, davanın takipçisi olacağımıza kamuoyuna bildiririz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.