Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

7 ayrı noktaya modern dolmuş durakları yerleştirildi

NEVŞEHİR 09.08.2019 - 14:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

7 ayrı noktaya modern dolmuş durakları yerleştirildi

Karapınar Belediyesi beldedeki dolmuş duraklarını yeniledi.
  NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediyesi beldedeki dolmuş duraklarını yeniledi. Belde halkının belediye hizmetlerinden daha etkin bir şekilde yararlanmasını amaçlayan Karapınar Belediyesi yeni dolmuş duraklarının montajını da tamamladı. 7 dolmuş durağının montajının tamamlandığını belirten Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, “Halkımızın daha modern bir kasabada yaşamalarını sağlamak amacıyla yaptığımız çalışmada 7 ayrı dolmuş durağımızı daha modern bir hale getirdik. Kasabamıza hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.
Karapınar Belediyesi beldedeki dolmuş duraklarını yeniledi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediyesi beldedeki dolmuş duraklarını yeniledi.

Belde halkının belediye hizmetlerinden daha etkin bir şekilde yararlanmasını amaçlayan Karapınar Belediyesi yeni dolmuş duraklarının montajını da tamamladı.

7 dolmuş durağının montajının tamamlandığını belirten Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, “Halkımızın daha modern bir kasabada yaşamalarını sağlamak amacıyla yaptığımız çalışmada 7 ayrı dolmuş durağımızı daha modern bir hale getirdik. Kasabamıza hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.