Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karapınar Kasabasının kaderini bu meclis belirleyecek

BELEDİYELER 03.08.2019 - 14:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karapınar Kasabasının kaderini bu meclis belirleyecek

Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesinde halk meclisi oluşturuldu.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesinde halk meclisi oluşturuldu.   Nevşehir’in ve Türkiye’nin en genç belediye başkanlarından Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş’in başkanlığında kurulan halk meclisi beldenin kaderini belirleyecek.   Bu meclisle ortak akıl yürüterek kasabaya hizmet edeceklerini belirten Başkan Güneş, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi halkımızın görüş ve önerilerine önem verip, önemli kararları kurmuş olduğumuz Halk Meclisinde alacağız. Bu kapsamda kasaba meclisimizin ilk toplantısını bugün yapmış bulunuyoruz. Kasabamızın menfaati için önemli kararları hep birlikte ortak akıl ile alıp, çok güzel işlere hep birlikte imza atacağız. Halk Meclisimiz kasabamıza hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.
Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesinde halk meclisi oluşturuldu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesinde halk meclisi oluşturuldu.

 

Nevşehir’in ve Türkiye’nin en genç belediye başkanlarından Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş’in başkanlığında kurulan halk meclisi beldenin kaderini belirleyecek.

 

Bu meclisle ortak akıl yürüterek kasabaya hizmet edeceklerini belirten Başkan Güneş, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi halkımızın görüş ve önerilerine önem verip, önemli kararları kurmuş olduğumuz Halk Meclisinde alacağız. Bu kapsamda kasaba meclisimizin ilk toplantısını bugün yapmış bulunuyoruz. Kasabamızın menfaati için önemli kararları hep birlikte ortak akıl ile alıp, çok güzel işlere hep birlikte imza atacağız. Halk Meclisimiz kasabamıza hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.